Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γλυκόπικρη γεύση και η πώληση που είναι μονόδρομος

Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης... Ο πρώτος προημιτελικός κόντρα στον ΠΑΟΚ μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Πικρή γιατί με την ισοπαλία 1-1 τα ...

Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης...

Ο πρώτος προημιτελικός κόντρα στον ΠΑΟΚ μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Πικρή γιατί με την ισοπαλία 1-1 τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά όσον αφορά την υπόθεση-πρόκριση, γλυκιά γιατί παρότι η ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα κατάφερε να μην ηττηθεί από μια ομάδα που έχει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ιστορικός ίσως κι επηρεασμένος και από τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούσαν παίκτες του και τον ΠΑΟΚ, μπήκε αγχωμένος στον αγωνιστικό χώρο έκανε εύκολα το λάθος κι έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλό του να προηγηθεί με ένα τυχερό γκολ.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη αποφάσισαν να ξυπνήσουν μετά το 25λεπτο και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το εντυπωσιακό γκολ του Μασούρα. Στην επανάληψη η ομάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο, την κατοχή της μπάλας, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ξεμύτιζε από την περιοχή του και είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες του έκαναν καθυστερήσεις για να κρατήσουν το 1-1.

Το αποτέλεσμα αυτό δίνει τον πρώτο λόγο στον ΠΑΟΚ και αναγκάζει τον Πανιώνιο να πρέπει να πάει στην Τούμπα για τη νίκη. Με βάση την φετινή εικόνα των δύο ομάδων σίγουρα μπορεί αρκεί όμως οι παίκτες να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Από την ρεβάνς θα απουσιάσει σίγουρα ο Δημήτρης Χατζηισαϊας ο οποίος πλέον θα πρέπει να λογίζεται παίκτης του ΠΑΟΚ. Όσο και αν με πονάει να βλέπω παίκτες να αποχωρούν από την ομάδα, αυτό γίνεται με μοναδικό γνώμονα το καλό του συλλόγου.

Και αυτό γιατί τα όποια χρήματα θα βάλει στο ταμείο η ομάδα θα πάνε για το θέμα της αδειοδότησης. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά τις μεταγραφές αφού όποια ομάδα δεν έχει άδεια θα δικαιούται μόλις μία μεταγραφή άνω των 24 ετών.

Καταλαβαίνει κανείς ότι οι εποχές των παχιών αγελάδων έχουν περάσει από τον Πανιώνιο και πλέον χρειάζονται θυσίες για να μπορέσει η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο. Καλώς ή κακώς αυτή την στιγμή μόνο οι πωλήσεις παικτών μπορούν να σε βοηθήσουν και γι αυτό δεν πρέπει να τα χώνουμε στην διοίκηση. Άλλωστε αυτοί έχουν χώσει το κεφάλι τους στο ντουρβά και όχι εμείς.

ΥΓ. Απαράδεκτη-κατά εμέ- η επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ λίγο πριν το ματς να βγάζει προς τα έξω ότι ενδιαφέρεται για τον μισό Πανιώνιο.

ΥΓ1. Ο αντικαταστάτης του Χατζηισαϊα θα βρεθεί είτε τώρα είτε το καλοκαίρι. Έχω εμπιστοσύνη στον Αντώνη Μανίκα.

ΥΓ2. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για τις υπηρεσίες του Δημήτρη Χατζιησαϊα στον Ιστορικό. Τίμησε την φανέλα με το παραπάνω.

2 σχόλια

  1. συμφωνω για την πωληση του χατζηισαια αλλα θα ηταν καλυτερο η παε παοκ να την ανακοινωνε νωριτερα για να μπορουσαμε να εχουμε εναν στοπερ για αντικαταστατη του! λαθος της και το επικοινωνιακο παιχνιδι να ανακοινωσει οτι παιρνει τη μιση μας ομαδα πριν το μεταξυ μας! κατα τη γνωμη μου ειναι ανοικτη η προκριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ομως το θεμα ειναι καποια στιγμη να βγει καποιος απο την διοικηση και να μας μιλησει για το χρεος. τι γινετε με τα εσοδα απο τις πωλησεις?ποτε θα ξεχρεωσουμε και γενικα να υπαρχει διαφανεια. επισης θεωρω οτι θα μπορουσαμε να τελιωνε η σεζον και μετα να τον πουλαγαμε, ειναι σαν να ριχνει λευκη πετσετα η διοιηκηση με τις κινησεις της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή