Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τούντορ: «Καλό αποτέλεσμα...»

Ο Ιγκόρ Τούντορ δήλωσε ικανοποιημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα που πήρε ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Τούμπας. ...

Ο Ιγκόρ Τούντορ δήλωσε ικανοποιημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα που πήρε ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι: «Ηταν ένα παιχνίδι που είχαμε χαρακτήρα, το αποτέλεσμα είναι καλό ενόψει του επαναληπτικού. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πήγαινε κάπως έτσι. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε σοβαρή ομάδα. Ο αντίπαλος δεν έκανε κάτι, στα δύο-τρία γυρίσματα που έκανε πέτυχε ένα γκολ».

Για τους Κοροβέση, Κόστα: «Ο Κοροβέσης κάνει καλή προπόνηση και είναι μία ευχάριστη έκπληξη για μένα, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ξέρουμε τι καριέρα έχει κάνει ο Κόστα και σήμερα έπαιξε με καλό ρυθμό».

Για το αν είχε πίεση: «Όχι καμία πίεση περισσότερο από το συνηθισμένο».

Για τον Μπερμπάτοφ: «Ο Μπερμπάτοφ ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης στο παρελθόν. Εγώ όμως έχω να παρακολουθήσω όλους τους παίκτες που έχω στην διάθεση μου. Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μην θέλει το καλό της ομάδας. Ο κόσμος το βλέπει αλλιώς, αλλά δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός γιατί δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται μέσα στα αποδυτήρια και λεπτομέρειες της ομάδας. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να βγαίνει η ενδεκάδα ανάλογα με τα λεφτά που παίρνει ο κάθε παίκτης, εγώ δεν ξέρω πόσα λεφτά παίρνει ο καθένας. Η ενδεκάδα βγαίνει ανάλογα με την κατάσταση του κάθε παίκτη. Αυτό που θέλω είναι να μεταχειρίζονται με σωστό τρόπο».

Για το αν είπε ότι ο Μπερμπάτοφ ήταν μεγάλος παίκτης στο παρελθόν: «Εννοώ ότι ήταν και στο παρελθόν και συνεχίζει να είναι και τώρα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια