Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας»

Ο τεχνικός του Πανιώνιου, Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (17/01,17:30). Αναλυτικά όσα είπε σ...

Ο τεχνικός του Πανιώνιου, Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (17/01,17:30).

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ διαφορετικός το τελευταίο διάστημα. Έχει αλλάξει τη διάταξή του μέσα στο γήπεδο. Έχει πάρει και κάποιους διαφορετικούς παίκτες. Αυτό που εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι είναι να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι μπορούμε και να βγάλουμε αυτά που μπορούμε. Από εκεί και πέρα, το αν θα φτάσει αυτό θα το δούμε την Κυριακή. Στο πως θα μπορέσουμε να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό και ταυτόχρονα το πως θα εκμεταλλευτούμε εμείς τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν.

Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Το ότι δεν θα έχει κόσμο δεν σημαίνει κάτι, πολλές φορές αυτό λειτουργεί ανάποδα απ' αυτό που θέλεις. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρακλή, πιεστικοί και κοντά οι γραμμές μας, έτσι ώστε να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για γκολ. Είναι σίγουρο ότι θα μας δοθούν κάποιες ευκαιρίες και αυτό που πρέπει να κάνουμε σε τέτοια ματς είναι να τις εκμεταλλευτούμε», είπε ο Ουζουνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια