Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Ανταγωνιστικοί και στον β' γύρο»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την έλλειψη του Μπουμάλ, την βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και την συνέχε...

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την έλλειψη του Μπουμάλ, την βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: Παίζαμε με μία καλύτερη ομάδα από εμάς. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι. Διατηρήσαμε την οργάνωση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Θα πρέπει να ψάξουμε λίγο το κομμάτι στην επίθεση, γιατί έρχονται παιχνίδια που θα μας χρειαστεί.

Δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και εκεί που ήμασταν στον ενθουσιασμό, ήρθε η απογοήτευση, ήρθε και το τρίτο και τελείωσε το ματς. Παρόλα αυτά είμαστε ευχαριστημένοι από τους παίκτες, δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στον β' γύρο. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο επιθετικό μας κομμάτι, γιατί η έλλειψη ενός βασικού μας ποδοσφαιριστή φάνηκε σήμερα. Νομίζω ότι θα την βρούμε τη λύση.

Το ότι λείπει πλέον ο Μπουμάλ και αυτό φαίνεται: Το στιλ το δικό μας είναι να έχουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα με γρήγορες αντεπιθέσεις. Αν είχαμε δύο-τρεις καλύτερες ευκαιρίες, θα βγάζαμε κι άλλες φάσεις. Ο Ολυμπιακός ανέβαζε πολύ τα μπακ και άφηνε χώρους πίσω. Δεν το εκμεταλλευτήκαμε όμως αυτό.

Τα σχόλια Σίλβα για Πανιώνιο και ότι ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μπουμάλ: Το είχα πει και στα προηγούμενα ματς, για εμάς αν ήταν μια φορά δύσκολα τα ματς, τώρα είναι ακόμα περισσότερο γιατί οι αντίπαλοι έρχονται πιο μελετημένοι και συγκεντρωμένοι. Ο Ολυμπιακός μας υπολόγιζε και αυτό μας ικανοποιεί.

Είναι ένα θεματάκι, αν και είναι καλό για εμάς. Δίνει αξία στην προσπάθειά μας και στα παιδιά. Το θέμα είναι να το συνεχίσουμε. Νομίζω ότι μπορούμε να το κρατήσουμε και στο δεύτερο γύρο, να κοιτάξουμε να καλύψουμε το κενό του Μπουμάλ και με μία – δύο προσθήκες να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και στον β' γύρο.

Το ότι δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό: Ο Πανιώνιος δεν είναι ομάδα που μπορείς να τον κερδίσεις εύκολα. Ολοι μας σέβονται και θα πρέπει να παλέψουν πολύ για να μας κερδίσουν. Δεν φτάνει μόνο η οργάνωσή μας και πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί.

Το ματς του α' γύρου όπου είχε πει ότι έπρεπε να αλλάξει στιλ παιχνιδιού: Στον α' γύρο δεν είχαμε ακόμα και τους επιθετικούς μας έτοιμους. Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Βέβαια με μία καλή αλλαγή θα πρέπει να αλλάξουμε πάλι το στυλ. Έχουν έρθει οι επιθετικοί μας, αλλά νομίζω ότι ο Ανσαριφάρντ και ο Καραμάνος και ο Χαλκιαδάκης θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες και θα μας βοηθήσουν περισσότερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια