Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Να περάσουμε και στην επόμενη φάση»

Δεν έμεινε Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Εργοτέλη ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του Ιστ...

Δεν έμεινε Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Εργοτέλη ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Ιστορικού, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα ήταν σαν να μην μπήκε στο παιχνίδι, ενώ ανέφερε πως οι κυανέρυθροι θα επιδιώξουν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο και στον θεσμό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι και την πρόκριση: «Θα ξεκινήσω με τον Εργοτέλη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες τους. Έβγαλαν ενέργεια στα παιχνίδια μας και ο λόγος που περάσαμε εμείς είναι ότι είμαστε πιο έμπειρη ομάδα. Εύχομαι να λυθούν τα προβλήματα τους. Η δική μας ομάδα ήταν σαν να μην μπήκε μέσα στο γήπεδο. Ίσως θεωρήσαμε ότι από το πρώτο παιχνίδι είχαμε πάρει την πρόκριση. Τώρα σκεφτόμαστε το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟ και μετά με την κλήρωση θα δούμε για το Κύπελλο. Το σίγουρο είναι πως θέλουμε να περάσουμε και στην επόμενη φάση».

Για τον τραυματισμό του Καρίμ: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, προληπτικά περισσότερο έγινε η αλλαγή. Θα θέλαμε να ξεκουράσουμε κι άλλους παίκτες, όμως δεν μπορέσαμε να τους αλλάξουμε έτσι όπως πήγε το ματς»

Για το αν έγινε συντήρηση δυνάμεων από την ομάδα: «Συντήρηση δυνάμεων δεν έγινε. Δεν ήμασταν καλοί στο παιχνίδι. Τα στοιχεία που έχουμε σαν ομάδα δεν τα δείξαμε σήμερα. Δεν ήταν εύκολο να δημιουργηθούν οι ευκαιρίες και ευτυχώς δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια