Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Όλοι κοντά στην ομάδα»

Μέσω της ιστοσελίδας τους, οι Πάνθηρες αναφέρθηκαν στα ερχόμενα παιχνίδια του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα, προαναγγέλοντας την δυναμική τ...

Μέσω της ιστοσελίδας τους, οι Πάνθηρες αναφέρθηκαν στα ερχόμενα παιχνίδια του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα, προαναγγέλοντας την δυναμική τους παρουσία.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

"Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ιστορικού αυτήν την εβδομάδα που τρέχει, ξεκινούν την Πέμπτη από τον αγώνα κυπέλλου στο ποδόσφαιρο με αντίπαλο τον Εργοτέλη στις 15:00 . Αυτό το ματς θα μας οδηγήσει στους 8 του κυπέλλου ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο όλων των ΠΑΝΙΏΝΙΩΝ για την συμμετοχή μας ξανά σε έναν τελικό …

Η εβδομάδα όμως έχει πολύ δρόμο μπροστά αφού την Κυριακή έχουμε το γυναικείο και το ανδρικό μπάσκετ που παίζουν δύο πολύ σημαντικούς αγώνες . Αρχικά το γυναικείο μπάσκετ παίζει στο Αρτάκης στις 14:00 με αντίπαλο την Δάφνη Αγ. Δημητρίου . Ο αγώνας αυτός θα κρίνει και την πρώτη θέση στην Α2 γυναικών γι αυτό και πρέπει όλοι να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας που παρόλες τις δυσκολίες πρωταγωνιστεί φέτος .

Όσο αναφορά τώρα των αγώνα του μπάσκετ ανδρών είναι εκτός έδρας στο κλειστό γήπεδο του κρόνου στις 17:00 . Και αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για εμάς και θα κινητοποιηθούμε για να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας . Λόγο της σοβαρότητας του αγώνα μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου με τον Εργοτέλη την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στο χώρο του συνδέσμου.

Υ.Γ. ΌΛΟΙ ΚΟΝΤΆ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΕΊΤΕ ΕΊΝΑΙ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΕΊΤΕ ΕΊΝΑΙ ΜΠΆΣΚΕΤ . ΕΜΕΊΣ ΣΑΝ ΠΆΝΘΗΡΕΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΎΜΕ ΣΤΟ ΎΨΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΎΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΆ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΏΝΙΟ ΠΑΝΤΟΎ !!!

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια