Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εν αναμονή του Σαλπιγγίδη

Την απάντηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη περιμένουν εντός των επόμενων ωρών στον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι έχουν καταθέσει την πρόταση τους σ...

Την απάντηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη περιμένουν εντός των επόμενων ωρών στον Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι έχουν καταθέσει την πρόταση τους στον έμπειρο μεσοεπιθετικό και πλέον το θέμα έχει μπει στην τελική του ευθεία. Οι άνθρωποι του Ιστορικού αναμένουν την οριστική απάντηση του 34χρονου ποδοσφαιριστή, η οποία αναμένεται να δοθεί σύντομα.

Στο στρατόπεδο του συλλόγου υπάρχει αισιοδοξία πως ο "Σάλπι" θα πει το "ναι" και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο, παρά το γεγονός πως πλέον φαίνεται να έχουν μπει και άλλες ομάδες στο "παιχνίδι" απόκτησης του ποδοσφαιριστή (όπως η Βέροια).

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος θεωρείται κλεισμένος στον Πανιώνιο, με την περίπτωση του 22χρονου στόπερ να ολοκληρώνεται -πιθανότατα- μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Όσον αφορά τον Φώτη Τζανδάρη, προτεραιότητα του μέσου του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει "ζεστό" ενδιαφέρον από ομάδα εκτός συνόρων και έτσι στον Πανιώνιο αισιοδοξούν πως ο παίκτης θα καταλήξει στον Πλατεία. Όπως και να έχει την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια