Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να τελειώσει το αρνητικό σερί

Με στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη. Βιγιάλμπα και Μ...

Με στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη. Βιγιάλμπα και Μητρόπουλος εκτός.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος απέναντι στον Ηρακλή το απόγευμα της Κυριακής (17:15). Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την ήττα από τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που είδαν τον αντίπαλο κατάματα και τώρα κόντρα στους Θεσσαλονικείς έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη.

Στα αγωνιστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βιγιάλμπα καθώς και του Παύλου Μητρόπουλου ο οποίος όπως φαίνεται κόντρα στον Ολυμπιακό έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του Ιστορικού.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν οι Νεοσμυρνιώτες θα αγωνιστούν με τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ και αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Βλάχο, Ρισβάνη, Χατζηισαϊα, Οικονόμου. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κόρμπος με τον Σιώπη, ενώ οι Χαλκιαδάκης, Μπακασέτας, Μασούρας θα αποτελέσουν την τριάδα πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής κατεβαίνει στη Νέα Σμύρνη χωρίς τους Λάζαρ και Περόνε που είναι τραυματίες, τον ανέτοιμο Μπουλούτ, αλλά και τον Χαντί που απομένουν τα τυπικά για να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν.

Αναλυτικά η αποστολή του:

Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Τσότρας, Καρασαλίδης, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κάσσος, Κυριακίδης, Ζαμπάζης, Ρομάνο, Λουκίνας, Πασάς, Βέλλιος, Τσιλιανίδης.

Επιμέλεια: Θοδωρής Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια