Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπαργκάν: «Τιμή μου ο Πανιώνιος» (photos)

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Κενάν Μπαργκάν στον Πανιώνιο, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας και τ...

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Κενάν Μπαργκάν στον Πανιώνιο, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας και τον σύλλογο να ανακοινώνει την συμφωνία. Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του panionianea.gr!

Ο παίκτης, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1,5 έτους και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ιστορικού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν. Ο έμπειρος επιθετικός, υπέγραψε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους, παρουσία του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ζαμάνη.

Ο Κενάν Μπαργκάν, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στο panionios.gr: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Γνωρίζω ότι είναι το Ιστορικότερο σωματείο της Ελλάδας και είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα του. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα, για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί για την φετινή περίοδο".

Κενάν Μπαργκάν, θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο "10".

*Διαβάστε ΕΔΩ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του panionianea.gr, που σας είχε ενημερώσει για την οριστική συμωνία Πανιωνίου-Μπαργκάν!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια