Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αρχηγός στα δύσκολα

Ο Παύλος Μητρόπουλος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Πανιώνιο και τα panionianea.gr σας παρουσιάζουν μια μικρή αναδρομή της πορείας...


Ο Παύλος Μητρόπουλος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Πανιώνιο και τα panionianea.gr σας παρουσιάζουν μια μικρή αναδρομή της πορείας του στον Ιστορικό.

Ήταν Ιούλιος του 2013, όταν ο Πανιώνιος συμφώνησε με τον Παναιτωλικό για το δανεισμό του Μητρόπουλου. Οι καλές εμφανίσεις του -τότε- 23χρονου μέσου και ο διακαής πόθος του να αγωνίζεται σε αθηναϊκή ομάδα, συντέλεσαν στο να αποκτηθεί την επόμενη χρονιά ως ελεύθερος. Αξίζει να θυμίσουμε πως, η μεσαία γραμμή των κυανέρυθρων τότε είχε αδειάσει, μετά τις αποχωρήσεις των Γουνδουλάκη και Σάμαρη.

Ο Μητρόπουλος δεν άργησε να πάρει φανέλα βασικού σπίτι, αφού αποτελούσε ένα από τα δυνατά χαρτιά του ρόστερ της ομάδας. Εδραιώθηκε αρκετά γρήγορα και σύντομα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Οι καλές και συνάμα σταθερές εμφανίσεις του με την κυανέρυθρη φανέλα, τον έκαναν ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της εξέδρας. Άκρως επαγγελματίας, με πάθος στο παιχνίδι του, υπομονή και πείσμα. Τσαμπουκάς και σκληρός, λόγω της δύσκολης και ιδιαίτερης θέσης που αγωνίζεται. Πραγματικό "σκυλί", που ήξερε να ματώνει τη φανέλα.

Χαρακτηριστικές του στιγμές στη Νέα Σμύρνη, τα δυο γκολ του απέναντι σε Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης. Ξεχωριστά για διαφορετικούς λόγους και τα δύο, αφού το τέρμα απέναντι στην ομάδα της Θράκης είναι το πιο γρήγορο στην ιστορία του συλλόγου. Ενώ αυτό απέναντι στον Αστέρα, ήταν ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς.

Ο Μητρόπουλος ήταν παρών στα δύσκολα χρόνια του Ιστορικού, όταν η ομάδα ήταν αντιμέτωπη με πολλά-κυρίως εξωαγωνιστικά- προβλήματα. Έμεινε στο σύλλογο όμως, τον βοήθησε και συνέχισε να τον στηρίζει, αποκτώντας ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα. Το Μάϊο του 2014 ανανέωσε το συμβόλαιό του για τα επόμενα 3 χρόνια.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν φέτος. Ο δυναμικός άσος έχασε την θέση του στο βασικό σχήμα. Έτσι, μετά από δική του απόφαση, την οποία πήρε όπως μας είπε και ο ίδιος με μεγάλη δυσκολία, ζήτησε να αποχωρήσει νωρίτερα. Η διοίκηση -αν και δύσκολα- το δέχτηκε και ο καθένας τράβηξε χωριστούς δρόμους, με τον αμοιβαίο σεβασμό και αγάπη να μένουν.

Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Παύλο.

Επιμέλεια: Έλενα Χαριτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια