Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη για την Κ17 στη Λιβαδειά

Με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, η Κ17 του Ιστορικού πέρασε νικηφόρα από την Λιβαδειά σε ματς για την 7η αγωνιστική του ...

Με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, η Κ17 του Ιστορικού πέρασε νικηφόρα από την Λιβαδειά σε ματς για την 7η αγωνιστική του 2ου γύρου του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος K17 της Super League.

Δείχνοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο ο Πανιώνιος έφερε το παιγνίδι στα μέτρα του και με συνεχείς προσπάθειες από τα άκρα πίεζε για το γκολ κάτι που κατάφερε στο 89 όταν  μετά από ένα συνδυασμό  στην κόντρα ο  Ματσαδές .μεταβίβασε στον  Αναστόπουλο που με με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικο  0-1

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Η. Λιόντος): Κωνσταντίνου (45' Πολίτσας), Σαλιάι (82' Παπαθεοδώρου), Μίχος, Γεωργακόπουλοςε, Βασιλείου, Κακοτρίχης, Στυλιανού (61' Καντάς), Σωτηρίου (34' Ζαχάρης), Πορής (72' Αθανασόπουλος), Νίκας, Λεοντίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δ. Κουζινός): Εξαρχάκος, Χάτζος (46' Αρβανίτης), Κοντογιάννης, Γιάννης, Κουτσοποδιώτης (54' Σουρνάκης), Ευαγγέλου, Δημητρόπουλος, Τζούζι, Αδαμίδης (61' Βενάρδος), Βελμάχος (51' Ματσαδές), Αναστόπουλος (90' Γκέκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια