Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απομένουν τουλάχιστον 12 τελικοί...

Γράφει ο ''il rossoblu''  Ας ελπίσουμε ότι θα είναι και περισσότεροι. Γιατί να μην είναι και 14, γιατί όχι και 15, ...



Γράφει ο ''il rossoblu'' 

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι και περισσότεροι. Γιατί να μην είναι και 14, γιατί όχι και 15, γιατί όχι και 21 μέχρι τη λήξη της χρονιάς! Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για το λιγότερο 12 πολύ σημαντικά ματς που έχει να δώσει ακόμα ο Πανιώνιος φέτος. Το έργο του βέβαια είναι δύσκολο καθώς είναι φανερό πως η μέχρι στιγμής παρουσία του ''ενοχλεί'' αρκετούς και έτσι έχουν επιστρατευθεί λυτοί και δεμένοι προκειμένου να ανακοπεί η πορεία του.

Η απαράδεκτη διαιτητική αντιμετώπιση απέναντι στον Ιστορικό όπως έγραψα λίγο πριν τα Χριστούγεννα, δυστυχώς συνεχίζεται με προκλητικό τρόπο! Μετά την περιβόητη σφαγή στο Περιστέρι, είδαμε τα απίστευτα, όσο και αναμενόμενα βέβαια, εγκλήματα στο ματς με τον Ολυμπιακό που πέτυχε το 1-2 με γκολ που προήλθε από κόρνερ που δεν υπήρξε ποτέ!

Είδαμε στη Λεωφόρο προσπάθεια ''σπρωξίματος'' του Παναθηναϊκού στην περιοχή μας, στο ματς με τον Αστέρα πάλι ο Θάνος συνδέσμου Γρεβενών (που μας έχει αδικήσει κατάφωρα στο παρελθόν) να εκνευρίζει όλο το γήπεδο με τη στάση του και είδαμε και ακόμα μία ανεκδιήγητη διαιτησία στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Βοσκάκης προκάλεσε έντονο εκνευρισμό σε όλους τους κυανέρυθρους στο γήπεδο με τα φαλτσοσφυρίγματα του χωρίς να έχει γίνει το καθοριστικό λάθος βέβαια, ωστόσο υπήρξαν το λιγότερο 5 λάθος αποφάσεις και φυσικά ''2 μέτρα και 2 σταθμά'' στον πειθαρχικό έλεγχο όπου ήταν εκνευριστικά ανεκτικός στους παίκτες του ΠΑΟΚ!

Σίγουρα η ομάδα μας δεν έκανε καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, σε ένα γενικά κακό ποιοτικά παιχνίδι. Αυτό όμως δεν σημαίνει όμως ότι θα μας αντιμετωπίζει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ο κάθε διαιτητής που έρχεται στη Νέα Σμύρνη να μας σφυρίξει. Το 1-1 σαν αποτέλεσμα μετατρέπει τον επαναληπτικό σε δύσκολη αποστολή ειδικά σε έδρα σαν την Τούμπα, αλλά η ομάδα μας έχει δείξει πως μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς οπουδήποτε.
Είναι αυτονόητο πως μπορούμε να πάμε εκεί και να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις την πρόκριση.

Είναι σαφές πως με εξαίρεση τα παιχνίδια μας με τον Ολυμπιακό, δεν έχει φανεί αγωνιστικά μεγάλη διαφορά με οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο. Όπως είπε και ο προπονητής, κοιτάξαμε στα μάτια και σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι σε ανώτερους θεωρητικά αντιπάλους. Όπως είχε πει και ο προπονητής του Αστέρα πριν το μεταξύ μας παιχνίδι, ''ο Πανιώνιος αξίζει να βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται, είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς''.

Έχουμε φτάσει σχεδόν στα 2/3 του πρωταθλήματος και η ομάδα μας βρίσκεται ισόβαθμη με τον Αστέρα στην 5η θέση, τον κύριο αντίπαλο στη μάχη που δίνουμε για την είσοδο στα πλέϊ οφ. Θα παλέψουμε στους 11 τελικούς που απομένουν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Σίγουρα το καλοκαίρι ελάχιστοι περίμεναν πως ο Πανιώνιος θα βρίσκεται στην 5η θέση στα τέλη Γενάρη έχοντας παράλληλα προκριθεί στα προημιτελικά του κυπέλλου με 5 στα 5 νίκες και με ανοιχτή ρεβάνς για πρόκριση στα ημιτελικά.

Σε κάθε περίπτωση, η φετινή χρονιά είναι πέρα για πέρα επιτυχημένη. Από εδώ και πέρα, κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό, χωρίς επιστροφή. Αυτό που απαιτούμε είναι να μας αντιμετωπίζουν σωστά και δίκαια, απαιτούμε το αυτονόητο, το 50-50.

Δεν υπάρχουν σχόλια