Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το πάλεψε, αλλά...

Μία στιγμή αδράνειας στο 79' στέρησε από τον Πανιώνιο τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ....

Μία στιγμή αδράνειας στο 79' στέρησε από τον Πανιώνιο τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τούμπα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Υποψία οφσάιντ στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Η μαχητική ομάδα του Ουζουνίδη βρέθηκε πίσω στο σκορ (στο 11'), όμως στη συνέχεις βελτίωσε την εικόνα του και με την έναρξη της "επανάληψης" έφερε το ματς στα ίσια με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου.

Η συνέχεια βρήκε τον Ιστορικό να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, όμως μία αμυντική αδράνεια στο 79' -με το γκολ να ενδέχεται να έρχεται από θέση οφσάιντ- του στέρησε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

O Πανιώνιος έμεινε στους 22 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Ο Πανιώνιος βρήκε χώρους και προσπάθησε να απειλήσει, χωρίς ουσία όμως, την εστία του Γλύκου.

Στο 11’, όμως, η κυανέρυθρη άμυνα δεν αντέδρασε σωστά, με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο Ροντρίγκες από δεξιά έβγαλε την παράλληλη μπαλιά για τον Μακ και ο Σλοβάκος εντελώς αμαρκάριστος, πρόλαβε να κοντρολάρει και με δεξί σουτ να νικήσει τον Διούδη που δεν μπόρεσε να αποκρούσει στην αριστερή του γωνιά.

Έξι λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει. Ο Μπουμάλ βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε την μπάλα στον Καρίμ, αυτός γύρισε για τον Καραμάνο, το σουτ του οποίου όμως κόντραρε και μπλόκαρε ο Γλύκος.

Στη συνέχεια ο Ιστορικός κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ως κύριους εκφραστές στην επίθεση τους Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ και Μασούρα.

Οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποθια σουτ, όμως δεν δημιούργησαν την μεγάλη ευκαιρία και έτσι το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πανιώνιο.

Στο 47’ ο Οικονόμου εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε ο Πανιώνιος έξω από την περιοχή και με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί «παράθυρο» του Γλύκου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και έλεγχε τον ρυθμό.

Ανσαριφάρντ, Μασούρας και Μπουμάλ έκαναν κάποιες ενέργειες θέλοντας να απειλήσουν τον ΠΑΟΚ, όμως δεν «καρποφόρησαν» οι ενέργειες τους.

Στο 75’ ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και πίεσε για ένα δεύτερο γκολ. Τελικά στο 79’ οι γηπεδούχοι ευτύχισαν στο να βρουν δίχτυα. Ο Κωνσταντινίδης έκανε την σέντρα και ο Τζαβέλλας –από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ- πήρε μόνος του την κεφαλιά και έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, χωρίς όμως να βρίσκει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Το 2-1 έμεινε έως το φινάλε, με τον Πανιώνιο να πληρώνει την αμυντική του αδράνεια στο 79'. Γκολ βέβαια που ενδέχεται να έρχεται και από θέση οφσάιντ!

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ (61’ Κωνσταντινίδης), Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Γκολάσα (46’ Κάτσε), Ροντρίγκες, Λέοβατς, Μακ, Πέλκας (55’ Σάμπο), Αθανασιάδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαίας, Αργυρόπουλος, Μασούρας (75’ Καθάριος), Μπουμάλ, Σιώπης, Κόρμπος, Καραμάνος (54’ Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ

*Δείτε ΕΔΩ λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια