Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προστατέψτε το ναό μας

Τα μηνύματα που μας στέλνουν οι τιμωρίες τόσο του Ολυμπιακού, όσο και πολύ περισσότερο του Παναθηναϊκού, είναι σαφέστατα. Με τις διατάξει...

Τα μηνύματα που μας στέλνουν οι τιμωρίες τόσο του Ολυμπιακού, όσο και πολύ περισσότερο του Παναθηναϊκού, είναι σαφέστατα. Με τις διατάξεις του νέου νόμου, όσο σκληρές και πιθανόν και άδικες να είναι αυτές, δεν μπορούμε να παίξουμε. Δεν μπορούμε επ ουδενί να τις παραβλέψουμε και να πιστέψουμε ότι υπάρχει περίπτωση να τις αποφύγουμε, αν ό μη γένοιτο γίνει κάτι ανάλογο στο γήπεδό μας.

Οι τιμωρίες πλέον που επιβάλλονται είναι εξοντωτικές. Είτε αγωνιστικές, όπου οι έδρες κλείνουν η μία μετά την άλλη, είτε οικονομικές, όπου πραγματικά ο κίνδυνος να γκρεμιστεί εν μία νυκτί ότι χτίζει με κόπο εδώ και δύο χρόνια η διοίκηση της ΠΑΕ είναι τεράστιος. Φανταστείτε και μόνο τι καταστροφικό θα είναι ένα πρόστιμο της τάξης των 20.000 ευρώ (και δεν συζητάμε για μεγαλύτερο). Ποσό που φυσικά δεν υπάρχει διαθέσιμο, αλλά και που αν επιβληθεί μπορεί να διαλύσει στην κυριολεξία ότι προγραμματισμό έχει γίνει για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας.

Γι αυτό λοιπόν θα πρέπει εμείς οι ίδιοι, οι οπαδοί του Ιστορικού, να προστατέψουμε πρώτα απ όλα το ίδιο μας το σπίτι. Σε κάθε αγώνα, όποια κι αν είναι η έκβασή του, δεν πρέπει να δημιουργήσουμε προβλήματα. Όχι απλά δεν πρέπει να πετάμε καπνογόνα, αλλά ούτε καν να τα ανάβουμε. Ούτε αναπτήρα δεν πρέπει να ανάψουμε ουσιαστικά, γιατί η καλή πορεία της ομάδας μας τη φετινή περίοδο, μπορεί να υπονομευτεί από έστω και μια κροτίδα.

Συνηθίζουμε να λέμε, πως το στάδιο της ομάδας μας είναι το δεύτερο σπίτι μας. Όπως λοιπόν ο καθένας μας, προστατεύει το δικό του σπίτι, έτσι πρέπει να προστατέψουμε αυτό. Και πολύ περισσότερο να απομονώσουμε και αυτούς που είτε από βλακεία, είτε γιατί μπορεί να εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και μπορεί να παρεισφρήσουν ανάμεσά μας, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Γι αυτό λοιπόν πρέπει να συνεχίσουμε –όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα- να προστατεύουμε το γήπεδό μας, να προσέχουμε τους διπλανούς μας και να είμαστε η ασπίδα της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια