Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρώτος και καλύτερος!

Ο Ιστορικός πέρασε νικηφόρα και από το Παγκρήτιο, επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη και με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πέρασε ως πρώ...



Ο Ιστορικός πέρασε νικηφόρα και από το Παγκρήτιο, επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη και με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πέρασε ως πρώτος του ομίλου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Σκόρερ για τον Πανιώνιο χρίστηκαν οι Καθάριος και Βιγιάλμπα, ενώ ο Ντος Σάντος είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους με ανύπαρκτο πέναλτι, το οποίο είδε μόνο ο διαιτητής Νεοφυτιάδης!

Οι κυανέρυθροι έχοντας το απόλυτο των νικών τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο με 9 βαθμούς και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες πήραν το εισιτήριο για την φάση των "16" του θεσμού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα με μία εντελώς αλλαγμένη ενδεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ. Μόνο ο Βαγέλλης Οικονόμου παρέμεινε στο αρχικό σχήμα, με τους περισσότερους από τους υπόλοιπους παίκτες να μην μετρούν έως τώρα στην τρέχουσα σεζόν πολλά λεπτά συμμετοχής.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο, με τον Εργοτέλη, αλλά και τον Πανιώνιο να έχουν κάποιες προϋποθέσεις για να απειλήσουν.

Για τον Ιστορικό ο Ποζατζίδης, με τους Χαλκιαδάκη και Βιγιάλμπα ήταν ιδιαίτερα κινητικοί στο επιθετικό κομμάτι.

Οι κυανέρυθροι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 38'. Ο  Καθάριος έδωσε στον Χαλκιαδάκη, εκείνος τον ξαναβρήκε και  ο μέσος του Πανιωνίου με διπλή προσπάθεια κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο 43’, με τον Τασουλή όμως να διώχνει την μπάλα στην κεφαλιά του Γρομητσάρη.

Στο 54’ ήρθε μία… έμπνευση του διαιτητή Νεοφυτιάδη, η οποία έβαλε τον Εργοτέλη στο παιχνίδι. Ο Ντος Σάντος των γηπεδούχων πέφτει πάνω στον Τασουλή, ο οποίος είναι πλάτη με την μπάλα και ο διαιτητής… βλέπει πέναλτι!!! Μάλιστα, ο Τασουλής τραυματίστηκε στην φάση και αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή.

Ο Βραζιλιάνος άσος του Εργοτέλη εκτέλεσε το κόρνερ, σημάδεψε την αριστερή γωνία, ο Παπαδόπουλος έπεσε σωστά όμως δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα και έτσι έγινε το 1-1.

Οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην άδικη ισοφάριση και το κατάφεραν στο 75’.

Ο Μπακασέτας, που λίγο πριν είχε περάσει στο παιχνίδι, με ωραία κάθετη έβγαλε μόνο του τον Βιγιάλμπα απέναντι από τον Δερμιτζάκη και εκείνος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στα επόμενα λεπτά δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο, ο Πανιώνιος άνετα κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα και πήρε την πρωτιά στον όμιλο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δερμιτζάκης, Στεβάνοβιτς, Γρομητσάρης, Άλλα, Φουκαράκης, Αυγενικού, Κούρτι, Δωματάς, Ντος Σάντος (87' Καμαρά), Κούτρης (82' Πίτσος), Γαρεφαλάκης (61' Γενιτσαρίδης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Τασουλής (56’ Μπακασέτας) , Μητρόπουλος(64’ Κόρμπος), Καθάριος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Ποζατζίδης, Ντουρμισάι (71’ Ανσαριφάρντ)

*Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ζάκυνθος επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού, ισοφάρισε με 4 βαθμούς τον Εργοτέλη στην βαθμολογία, όμως οι Κρητικοί είναι αυτοί που ακολουθούν τον Πανιώνιο στους "16" του Κυπέλλου.

Η βαθμολογία του 2ου Ομίλου:

1.Πανιώνιος 9
2.Εργοτέλης 4
3.Ζάκυνθος 4
4.Παναιτωλικός 0

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια