Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πικρία για την άδικη ισοφάριση...

Η ισοπαλία με την ΑΕΚ σίγουρα μόνο κακό αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Όμως ο τρόπος με τον οποίο "γράφτηκε" αυτό το 1...

Η ισοπαλία με την ΑΕΚ σίγουρα μόνο κακό αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Όμως ο τρόπος με τον οποίο "γράφτηκε" αυτό το 1-1 αφήνει πικρία στον Πανιώνιο.

Στο κυανέρυθρο στρατόπεδο υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα, καθώς όπως είδε όλη η Ελλάδα δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Τζεμπούρ ήταν σε θέση οφσάιντ και επηρεάζει ξεκάθαρα την φάση.

Ο βοηθός δεν είδε την... παράβαση -αν και όπως είπαμε ήταν ξεκάθαρη- και μέτρησε κανονικά το τέρμα, με το οποίο η ΑΕΚ ευτύχισε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας!

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο είναι ικανοποιημένοι από τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, κόντρα σε μία σαφώς πολύ καλή ομάδα.

Μάλιστα, αυτή η εμφάνιση του Ιστορικού ήρθε για να συνεχίσει την επίσης καλή εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει η ομάδα στον Τούμπα, όπου και σε εκείνο το παιχνίδι οι βαθμοί χάθηκαν στις... λεπτομέρειες (διαιτητικές και όχι μόνο...).

Δεν υπάρχουν σχόλια