Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Σμύρνη!

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Ιστορικού ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (12/12, 19:30) στη Νέα Σμύρνη. Οι κυ...

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Ιστορικού ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (12/12, 19:30) στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι οπαδοί δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση με τους "κιτρινόμαυρους", κάτι που φαίνεται και από την προπώληση των εισιτηρίων.

Η ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο Πανιώνιος κόσμος είναι έτοιμος να γεμίσει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στον αγώνα με την ΑΕΚ, δίνοντας ώθηση σε παίκτες και τεχνικό τιμ για να φτάσουν στη νίκη.

Φυσικά οι φίλοι του Ιστορικού θα πρέπει να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα σε κόσμια όμως επίπεδα, χωρίς να απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις των αντιπάλων.

Άλλωστε, ο νέος νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός και πολύ εύκολα τιμωρούνται οι ομάδες με χρηματικά πρόστιμα ή ακόμα και με ποινή της έδρας. Οπότε ο κυανέρυθρος κόσμος θα πρέπει να είναι προσεχτικός και με την φωνή του (μόνο) να δώσει "φτερά" στα πόδια των ποδοσφαιριστών για να πάρουν το "τρίποντο".

Να τονίσουμε ότι σήμερα, Πέμπτη (10/12), το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Όσον αφορά την θύρα 7, εισιτήρια πωλούνται μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος, ενώ υπενθυμίζουμε ότι  για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ (όσοι έχουν δηλώσει τον ΑΜΚΑ τους σε προηγούμενα παιχνίδια δενχρειάζεται να τον δηλώσουν εκ νέου).

Δεν υπάρχουν σχόλια