Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος ενοχλεί!

Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης Να θες να γράψεις για ποδόσφαιρο και να μην σε αφήνουν. Να θες να γράψεις για το πως η ομάδα έκανε ένα από τα ...

Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης

Να θες να γράψεις για ποδόσφαιρο και να μην σε αφήνουν. Να θες να γράψεις για το πως η ομάδα έκανε ένα από τα καλύτερά της εκτός έδρας ματς και συ θα πρέπει να γράφεις για την σφαγή του Κιοτζένη και των βοηθών του.

Όταν όμως γίνεται ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος δεν γίνεται να μην ασχοληθείς. Αγωνιστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του είχαν μελετήσει τον αντίπαλο και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι, δεν απειλούσε και οι οποίες επικίνδυνες καταστάσεις προέρχονταν με την βοήθεια είτε του διαιτητή είτε των βοηθών του (όπως στο 10ο λεπτό με το καταφανέστατο οφσάιντ του Ναπολεόνι).

Ο Ιστορικός αφού εξουδετέρωσε τον αντίπαλό του μετά το 25ο λεπτό ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και αυτός που έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη με τον Ανσαριφάρντ δύο φορές. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι απέναντι του ο Πανιώνιος δεν είχε έντεκα αλλά 14 αντιπάλους που ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ομάδα να πάρει το τρίποντο.

Έτσι, με πρωτεργάτη τον διαιτητή Κιοτζένη, ξεκίνησαν το θεάρεστο έργο τους. Αρχικά με πέτσινα πέναλτι του Ναπολεόνι και στη συνέχεια με ανύπαρκτα οφσάιντ όπως αυτό του Μπουμάλ. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος να έχει τον έλεγχο και να δημιουργεί κλασικές φάσεις με Μπακασέτα, Ρισβάνη και Μπουμάλ την ώρα που ο Ατρόμητος πρέπει να έκανε το σταυρό του για το γεγονός ότι δεν είχε δεχτεί γκολ ακόμη.

Η ομάδα του Περιστερίου ήταν καλά μπλοκαρισμένη, φάσεις δεν έκανε κι έτσι αποφάσισε να πάρει στις πλάτες του ο μεγάλος βοηθός διαιτητή Γεώργιος Σταυρουλάκης δίνοντας με το έτσι θέλω τη νίκη στον Ατρόμητο κατοχυρώνοντας ένα γκολ γκολ-φάντασμα.

Φαίνεται πως ο Ιστορικός αρχίζει κι ενοχλεί κι επικίνδυνα μάλιστα, αρχίζει και δείχνει σε όλους ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία ή σε αυτή την περίπτωση την επιτυχία. Γιατί την επιτυχία την φέρνει η σκληρή κι επίμονη δουλειά, η πίστη και η εφαρμογή του πλάνου που υπάρχει σε αυτή την ομάδα ένα πλάνο που ξεκινάει από την διοίκηση και φτάνει μέχρι τον τελευταίο μέλος του ποδοσφαιρικού οργανισμού που λέγεται Πανιώνιος.

Ότι και να κάνουν όμως, όσα εμπόδια και να βάζουν, η ομάδα θα βγαίνει ακόμα πιο δυνατή κι ενισχυμένη και όσο και να τους χαλάει στο τέλος θα τερματίσει πάνω από αυτούς.

ΥΓ. Πλέον ενώνω κι εγώ την φωνή μου ώστε η μοναδική κυανέρυθρη φωνή στο διαδίκτυο να γίνει ακόμα πιο δυνατή.

ΥΓ1. Θα προτιμούσα το ντεμπούτο μου στο σάιτ να είχε συνδυαστεί με νίκη αλλά ακόμα ο Ουζουνίδης και οι παίκτες του δεν έχουν μάθει να κερδίζουν και τους διαιτητές

ΥΓ2. Για την αυτοκτονία στο μπάσκετ δεν έχουμε να πούμε πολλά. Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει η ομάδα θα πρέπει να ανέβει στην Α2 και θα ανέβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια