Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπακασέτας: «Αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια»

Στα panionianea.gr μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας, στο περιθώριο της κοινωνικής εκδήλωσης του ΟΠΑΠ. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του Ιστορι...

Στα panionianea.gr μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας, στο περιθώριο της κοινωνικής εκδήλωσης του ΟΠΑΠ.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του Ιστορικού μίλησε για το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, για την υψηλή βαθμολογική θέση του Πανιωνίου, αλλά και για την προσωπική του εξαιρετική σεζόν.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κοινωνική εκδήλωση του ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα panionianea.gr:

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Πριν τον αγώνα θέλαμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κυνηγάμε
σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Προηγηθήκαμε, μετά ισοφαριστήκαμε. Όταν έμεινε η ΑΕΚ με παίκτη λιγότερο ίσως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, δεν πειράζει όμως. Το γεγονός πως σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι ήμασταν καλοί μας δίνει παραπάνω αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Για το γεγονός πως η ομάδα παραμένει στην πεντάδα: «Κανείς δεν περίμενε ότι στο τέλος του πρώτου γύρου ο Πανιώνιος θα ήταν στην πρώτη πεντάδα, αν το έλεγες στην αρχή θα σε πέρναγαν για τρελό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στον δεύτερο γύρο, να είμαστε το ίδιο ταπεινοί. Στο δεύτερο γύρο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο τα πράγματα, γιατί πλέον όλες οι ομάδες μας σέβονται και μας υπολογίζουν πολύ. Εμείς, όμως, αν είμαστε όπως πρέπει στο τέλος πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας».

Φέτος πραγματοποιείς εξαιρετική σεζόν και είναι ήδη η πιο παραγωγική σου χρονιά: «Είναι όντως η πιο παραγωγική μου χρονιά φέτος. Προσπαθώ να κάνω αυτά που μου λέει ο προπονητής μου, να δίνω το 100% μέσα στο γήπεδο και να βοηθάω την ομάδα. Δεν θέλω να μιλάω όμως για μένα προσωπικά, θέλω να μιλάω για την ομάδα, όπου και εγώ είμαι κομμάτι της ομάδας και μέσω αυτής όλοι μας φαινόμαστε».

Για την εκδήλωση του ΟΠΑΠ: «Είναι σημαντικό τέτοιες ημέρες να κάνεις ανθρώπους ευτυχισμένους και ειδικά όταν πρόκειται για μικρά παιδιά. Συγχαρητήρια στον ΟΠΑΠ για την πρωτοβουλία. Είναι διπλή χαρά για εμάς να γίνονται οι άνθρωποι ευχαριστημένοι».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια