Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με πίστη στην Τούμπα

Ο Ιστορικός αγωνίζεται σήμερα (06/12, 15:00) εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, σ...

Ο Ιστορικός αγωνίζεται σήμερα (06/12, 15:00) εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του γνωρίζουν πως έχουν να αντιμετωπίσουν έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο στην έδρα του, όμως άπαντες στους κυανέρυθρους έχουν πίστη στις δυνατότητες τους και θα προσπαθήσουν να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και στο ματς της Θεσσαλονίκης.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τάσου Μπακασέτα και όπως όλα δείχνουν ο Καραμάνος θα είναι ο παίκτης που θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Ο νεαρός επιθετικός θα αγωνιστεί πίσω από τον Ανσαριφάρντ, έχοντας ουσιαστικό τον ρόλο που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια ο Μπακασέτας.

Από εκεί και πέρα, άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν αναμένεται να υπάρξουν, με τους υπόλοιπους δέκα να είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν και κόντρα στα Γιάννενα.

Πιο συγκεκριμένα, η ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους: Διούδη (ή Παπαδόπουλο), Οικονόμου, Αργυρόπουλο, Χατζηισαϊα, Ρισβάνη, Σιώπη, Κόρμπο, Μασούρα, Μπουμάλ, Καραμάνο και Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Ποζατζίδης, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Μπλέτσας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Γλύκος, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Γκολάσα, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Ζάιρο και Αθανασιάδης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια