Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Ακόμα καλύτερα στη συνέχεια»

Στα panionianea.gr μίλησε ο Παναγιώτης Κόρμπος τόσο για το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ όσο και για τη συνέχεια της ομάδας σε πρωτάθλημα...

Στα panionianea.gr μίλησε ο Παναγιώτης Κόρμπος τόσο για το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ όσο και για τη συνέχεια της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.


Στο περιθώριο της κοινωνικής εκδήλωσης του ΟΠΑΠ, ο έμπειρος μέσος του Ιστορικού μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον αγώνα με την ΑΕΚ και τα διαιτητικά σφυρίγματα.

Παράλληλα, μίλησε για τον θεσμό του Κυπέλλου, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και την εξαιρετική πορεία των κυανέρυθρων στο πρώτο μισό της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στα panionianea.gr ο εκ των αρχηγών του Πανιωνίου: 

-Παναγιώτη το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ τη "γεύση" σας αφήνει; 

«Με την ΑΕΚ παίζαμε, η οποία είναι δεύτερη στην βαθμολογία. Μας πίεσε στην αρχή και αργήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας στο γήπεδο. Μετά όμως το ισορροπήσαμε, καταφέραμε να προηγηθούμε με πολύ ωραίο γκολ του Μπουμάλ, όμως δεχτήκαμε ένα επίσης ωραίο γκολ. Από εκεί και πέρα, όταν παίξαμε με παίκτη παραπάνω η ΑΕΚ γύρισε πίσω, εμείς πιέσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ».

-Έγινε πολύ αναφορά για την διαιτησία της αναμέτρησης. Εσύ που έζησες το παιχνίδι από "μέσα" έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο; 

«Τόσα χρόνια που παίζω μπάλα δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία. Άνθρωποι είναι και αυτοί και κάνουν την δουλειά τους. Σε κάθε αγώνα σίγουρα μπορεί να έχουν οι ομάδες παράπονα από τους διαιτητές. Δεν μπορώ να πω για κάποιο παράπονο εκείνη την ώρα, μετά όταν τα βλέπουμε από την τηλεόραση είναι όλα εύκολα. Εκείνη τη στιγμή είχαμε εκνευριστεί και οι δύο ομάδες, αλλά αυτό νομίζω συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια».

-Τώρα προέχει το Κύπελλο και ο αγώνας με τον Εργοτέλη. Είναι και αυτός ο θεσμός μέσα στους στόχους της ομάδας;

«Το Κύπελλο είναι στους στόχους μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Φυσικά και μας ενδιαφέρει και αυτός ο θεσμός και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

-Για το πρωτάθλημα η ομάδα θα αγωνιστεί στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Πως περιμένεις αυτό το παιχνίδι;

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο αντίπαλος μας δεν βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση, όμως προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Καλλονή. Εμείς θα αγωνιστούμε όπως και στα άλλα παιχνίδια, θα κοιτάξουμε στα ίσια τον αντίπαλο και θα παίξουμε για τη νίκη».

-Ο πρώτος γύρος φτάνει στο τέλος του. Φαντάζομαι πως είστε ικανοποιημένοι από την έως τώρα πορεία της ομάδας... 

«Τελειώνει ο πρώτος γύρος την Κυριακή. Εμείς μέσα στην ομάδα περιμέναμε ότι θα πηγαίναμε καλά φέτος. Έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία έως τώρα. Πιστεύω ότι ο πρώτος γύρος με βάση την εικόνα του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια είναι άκρως επιτυχημένος, αλλά δεν θα έχει σημασία αν δεν κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις και στον δεύτερο γύρο. Θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα, ώστε να τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Τέλος, θέλω να μου κάνεις μία αναφορά για την κοινωνική εκδήλωση του ΟΠΑΠ, όπου έδωσες και το "παρών":

«Μία πολύ όμορφη εκδήλωση. Είναι ωραίο να δίνεις χαρά στους ανθρώπους και ειδικά στα μικρά παιδιά και είμαι χαρούμενος που και εγώ έδωσα ένα δώρο στα παιδιά».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια