Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κλοπή» στο Περιστέρι!

Η διαιτησία σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι "έκλεψε" από τον Πανιώνιο το θετικό αποτέλεσμα. Ο Ιστορικός, ο οποίος ήταν ανώτερος ...

Η διαιτησία σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι "έκλεψε" από τον Πανιώνιο το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ιστορικός, ο οποίος ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του, γνώρισε την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (1-0), με το γκολ (87') των γηπεδούχων να μην έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Λε Ταλέκ που επηρεάζει την φάση ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ!

Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής Κιοτζένης είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, σε καθαρό μαρκάρισμα του Χατζηισαϊα στον Ναπολεόνι, με τον Διούδη όμως να αποκρούει.

Ο Πανιώνιος, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, που θα μπορούσε να είχε σκοράρει, όμως στο τέλος δικαιούται να έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία, η οποία έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο για να ηττηθεί η ομάδα.

To παιχνίδι

Στο 4ο λεπτό οι οπαδοί του Ατρόμητου πέταξαν καπνογόνο προς τον Σωκράτη Διούδη, το οποίο ευτυχώς δεν βρήκε τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Διούδη στο 10. Ο έκανε την σέντρα σουτ, μετά από κόντρα η μπάλα κατέληξε στον Ναπολεόνι –που φάνηκε να είναι σε θέση οφσάιντ όμως- με τον Ιταλό από κοντά να αστοχεί.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και αρχικά στο 11’ προσπάθησε να «χτυπήσει», με την κεφαλιά του Χατζηισαϊα να περνάει άουτ.

Εφτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπακασέτα να κάνει τελική ενέργεια, όμως το σουτ που δοκίμασε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Γκορμπούνοφ.

Στο 24' μετά από λάθος του Μπουμάλ η μπάλα έφτασε στον Μπρίτο, ο οποίος πέρασε τον Διούδη όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

Ο Ιστορικός απάντησε στο 27’ με τεράστια ευκαιρία. Ο Μπακασέτας έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Ανσαριφάρντ, αυτός στο τετ α τετ πέρασε τον Γκορμπούνοφ, όμως το πλασέ του από πλάγια θέση έδιωξε ο Φυτανίδης λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Οι κυανέρυθροι είχαν και την επόμενη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Στο 39’ ο «Μπάκα» έδωσε ωραία πάσα στον Καρίμ, όμως το σουτ που έκανε έδιωξε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο 40’ ο Κιοτζένης έδωσε πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου, με τον διαιτητή να βλέπει παράβαση στο μαρκάρισμα του Χατζηισαϊα στον Ναπολεόνι. Όπως φάνηκε πάντως η απόφαση του ρέφερι από την Ξάνθη κρίνεται υπερβολική!

Ο Ιταλός άσος των γηπεδούχων ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Διούδης έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και με διπλή επέμβαση κράτησε το «μηδέν» για τον Πανιώνιο.


Στο 45’ ο Μπουμάλ, σε μία αντεπίθεση, προσπάθησε με μακρινό σουτ να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τελική ενέργεια του Πανιωνίου. Στο 46’ ο Μητρόπουλος έκανε το σουτ από μακρινή απόσταση, με τον ποιρτιέρο του Ατρόμητου να μπλοκάρει.

Ο Ιστορικός συνέχισε να παίζει καλά και στο 53’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάει κεφάλι στο σκορ. Ο Μπαακασέτας έκανε ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα τον «πούλησε» και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γκορμπούμοφ.

Στο 60’ ο Πανιώνιος σπατάλησε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για το 0-1. Ο Μπουμάλ βγήκε ωραία στην αντεπίθεση, έκανε το γύρισμα για τον Ανσαριφάρντ, όμως το πλασέ στην κίνηση του Ιρανού πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια άσκησαν πίεση για ένα πεντάλεπτο περίπου, με τον Διούδη στο 64’ να λέει ξανά «όχι», στο σουτ που επιχείρησε ο Ούμπιδες.

Έξι λεπτά αργότερα, μετά από κόρνερ του Μπουμάλ, ο Ρισβάνης έκανε καλό άλμα, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Στο 72’ ο Πανιώνιος έχασε νέα τεράστια ευκαιρία. Ο Μπουμάλ βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όμως το σουτ που έκανε πέρασε απελπιστικά άουτ.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, αλλά και το γεγονός πως ο Πανιώνιος δεν έκανε γκολ κάποια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η κυανέρυθρη άμυνα στεκόταν στο ύψος της, όμως στο 88’ η διαιτησία έβαλε σε ένα ακόμη ματς το… χεράκι της για να στερήσει βαθμούς από τον Πανιώνιο.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες, η μπάλα έφτασε στον Λαζαρίδη, ο οποίος στα σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Όμως, όταν έκανε το σουτ ο αμυντικός του Ατρόμητου, ο εκτεθειμένος Λε Ταλέκ, που βρισκόταν μπροστά απ' τον Διούδη, έκανε κίνηση προς την μπάλα, επηρεάζοντας καθαρά τον τερματοφύλακα του Ιστορικού.

Το γκολ φυσικά δεν έπρεπε να μετρήσει και σε ένα ακόμα παιχνίδι η διαιτησία στερεί από τον Ιστορικό το θετικό αποτέλεσμα.

Το 1-0 ήταν το τελικό σκορ, με την άδικη διαιτησία του Κιοτζένη να κλέβει από τον Πανιώνιο τον βαθμό της ισοπαλίας

Ατρόμητος (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Μπιτόλο, Φυτανίδης (46’ Κοντοές), Γοδόι, Ούμπιδες, Μπρίτο, Μαρσελίνιο (76΄Κούρος), Ναπολεόνι, Ουσέρο (60’ Λε Ταλέκ), Λαζαρίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Οικονόμου, Χατζισαϊας, Ρισβάνης, Σιώπης (90’ Βιγιάλμπα), Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ (84’ Χαλκιαδάκης)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια