Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καθάριος: «Ο Πανιώνιος συνεχώς βελτιώνεται»

Ο Νίκος Καθάριος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr . Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη Για την εξαιρετική πορεία ...

Ο Νίκος Καθάριος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Για την εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, για τον στόχο από εδώ και πέρα, αλλά και για το πως βιώνει την κατάσταση στον σύλλογο. 

Παράλληλα, ο 21χρονος μέσος αναφέρθηκε στην δική του παρουσία, τόνισε πως προτιμάει να αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού χαφ, ενώ αναφερόμενος στις σχέσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ είπε χαρακτηριστικά πως «...το κλίμα είναι οικογενειακό ανάμεσα μας».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Καθάριου στα panionianea.gr:

-Νίκο, θέλω να μου κάνεις μία μικρή αποτίμηση του πρώτου γύρου για την ομάδα…

«Ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο θετικά. Πετύχαμε πράγματα που στην αρχή νομίζω πολλοί δεν περίμεναν. Φυσικά είμαστε χαρούμενοι για το πρόσωπο που έχουμε δείξει, όμως θέλουμε να συνεχίσουμε και στον δεύτερο γύρο ανάλογα, ώστε να αποδείξουμε ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο».

-Πως περιμένεις το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, με δεδομένο πως υπάρχει και μία σημαντική απώλεια στο ρόστερ, αυτή του Μπουμάλ;

«Σίγουρα ο Μπουμάλ ήταν ένας πολύ καλός παίκτης. Όλα τα παιδιά του ευχόμαστε καλή πορεία στην καριέρα του. Από εκεί και πέρα όμως η ομάδα αποτελείται από το σύνολο και όχι μόνο από έναν παίκτη. Πιστεύω ότι θα καλύψουμε το κενό και θα συνεχίσουμε να κοιτάμε κάθε ματς διαφορετικά και να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε».

-Από εδώ και πέρα ποιος είναι ο στόχος της ομάδας

«Προσπαθούμε πρώτα να ολοκληρώσουμε και μαθηματικά τον στόχο της παραμονής. Φυσικά από εκεί και πέρα θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για την ομάδα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

-Εσύ όποτε αγωνίζεσαι δείχνεις ότι μπορείς να προσφέρεις σημαντικές βοήθειες, πέτυχες πρόσφατα και γκολ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη. Ο προσωπικός σου στόχος;

«Προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα στην προπόνηση. Όποτε μου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής μου θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Όσο για το γκολ, τα τέρματα για τον κάθε παίκτη είναι ευχάριστα, το θέμα είναι να νικάει η ομάδα. Μέσα από την επιτυχία της ομάδας φαινόμαστε και εμείς».

-Σε έχουμε δει να αγωνίζεσαι σε αρκετές θέσεις. Ποια είναι αυτή που προτιμάς εσύ;

«Όπου με βάλει ο προπονητής προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Εντάξει, εγώ νομίζω πως στο κέντρο νιώθω καλύτερα, σαν κεντρικό χαφ».

-Είναι ο δεύτερος χρόνος σου στον Πανιώνιο. Πως βλέπεις τα πράγματα στην ομάδα;

«Γίνονται καλύτερα βήματα. Και πέρυσι και φέτος το κλίμα είναι καλό. Σταδιακά η εικόνα του Πανιωνίου εντός αγωνιστικού χώρου και εκτός βελτιώνεται συνεχώς. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό».

-Θα ήθελα να μου πεις για τις σχέσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ…

«Οι σχέσεις είναι άριστες. Αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο άλλωστε. Το κλίμα είναι οικογενειακό ανάμεσα μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα».


-Τέλος, θέλω να μου κάνεις μία ευχή ενόψει του νέου έτους που έρχεται:

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, είναι το πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την ομάδα μας, να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και στη συνέχεια της σεζόν».

Επιμέλεια φωτογραφιών: Κατερίνα Κοντού


Δεν υπάρχουν σχόλια