Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η πιο σημαντική νίκη από όλες

Το να μένεις στην ισοπαλία με την ΑΕΚ και να φεύγεις στενοχωρημένος δείχνει με τον πλεον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Πανιώνιος έχει αλλάξει σελί...

Το να μένεις στην ισοπαλία με την ΑΕΚ και να φεύγεις στενοχωρημένος δείχνει με τον πλεον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Πανιώνιος έχει αλλάξει σελίδα. Οι «κυανέρυθροι» για άλλο ένα ματς έδωσαν την ψυχή τους κόντρα σε έναν αντίπαλο που το καλοκαίρι έκανε λόγο ακόμα και για πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη για άλλο ένα ματς έδειξαν γιατί όλη η Ελλάδα θαυμάζει αυτή την ομάδα. Οι «κυανέρυθροι» απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο τους, δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να απειλήσει (μια φάση ο αντίπαλος και αυτή με ένα μακρινό σουτ).

Αντίθετα, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο και μάλιστα με μια από τις γκολάρες του Μπουμάλ πήρε κεφάλι στο σκορ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Ο Ιστορικός είχε φέρει το ματς στα μέτρα του με την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας να μην μπορεί να απειλήσει καθόλου με την άριστη αμυντική λειτουργία της ομάδας να οδηγεί τον αντίπαλο σε συνεχόμενα λάθη.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση το διαιτητικό τρίο και συγκεκριμένα ο βοηθός, ο Χρήστος Μαγιάννης. Κι ενώ η ΑΕΚ δεν μπορούσε όχι να δημιουργήσει φάσεις, αλλά να φτάσει στην περιοχή του Διούδη ήρθε μια απόφαση του βοηθού να φέρει την ισοφάριση με καθαρό γκολ οφσάιντ του Μπαρμπόσα.

Παρά το γκολ ο Πανιώνιος δεν πτοήθηκε, πίεσε για το γκολ της νίκης, αλλά τόσο ο Μασούρας όσο και ο Ανσαριφάρντ ήταν άτυχοι και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα αδικεί την ομάδα και έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι εποχές που ο Ιστορικός ήταν ικανοποιημένος με μια τιμητική ήττα έχουν περάσει για τα καλά.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν ανέβει επίπεδο, αρχίζει κι επιστρέφει εκεί που ανήκει-στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος-γεμίζοντας αισιοδοξία τον κόσμο. Και πως να μην τον γεμίζει όταν αυτή η ομάδα παλεύει μόνη της απέναντι σε τετραπλάσια και πενταπλάσια μπάτζετ βάζοντάς τους τα γυαλιά.

Μια ομάδα που γεμίζει περηφάνεια τον κόσμο της, και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των αντιπάλων. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό από την φετινή παρουσία, πιο σημαντικό και από την βαθμολογική θέση. Το σίγουρο είναι ότι τα καλύτερα έρχονται και όλοι εμείς στην Πλατεία θα ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές.

Επιμέλεια: Θοδωρής Κύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια