Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιατί τέτοια «σφυρίγματα»;

Στα τελευταία παιχνίδια τα... φαλτσοσφυρίγματα κατά του Πανιωνίου διαδέχονται το ένα το άλλο... Στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη δ...

Στα τελευταία παιχνίδια τα... φαλτσοσφυρίγματα κατά του Πανιωνίου διαδέχονται το ένα το άλλο...

Στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη δόθηκε ένα πέναλτι - εφεύρεση κατά του Πανιωνίου, με το οποίο ισοφάρισε προσωρινά ο αντίπαλος. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ ο Ιστορικός δέχθηκε γκολ, στο οποίο ο Τζεμπούρ ήταν οφσάιντ και σαφώς δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ακόμα και στο παιχνίδι της Τούμπας για την 13η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ είχε πάρει τη νίκη στα τελευταία λεπτά, με τον σκόρερ Τζαβέλλα να είναι σε οριακή θέση οφσάιντ (αν ήταν παίκτης του Πανιωνίου το πιθανότερο είναι να είχε ακυρωθεί το γκολ)!

Αυτά τα συνεχή... φαλτσοσφυρίγματα λοιπόν αλλάζουν τις ισορροπίες στα παιχνίδια -φυσικά κατά του Ιστορικού- και το ερώτημα όλων των φίλων της ομάδας είναι ένα: Γιατί υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση της διαιτησίας; 

Φυσικά απάντηση στο ερώτημα δεν θα πάρουμε ποτέ και από κανέναν. 

Ας ελπίσουμε πως τα διαιτητικά λάθη κατά του Πανιωνίου δεν θα συνεχιστούν και άπαντες θα σεβαστούν την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας, η οποία πατάει ξανά γερά στα πόδια της και με τις δικές της -και μόνο- δυνάμεις προσπαθεί να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια