Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικρά από το Παγκρήτιο

Από τον Νίκο Τσιάπη που βρέθηκε στο Ηράκλειο. * Με τη σέντρα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι καλωσόρισαν από τα μεγάφωνα του σταδίου τόσ...

Από τον Νίκο Τσιάπη που βρέθηκε στο Ηράκλειο.

* Με τη σέντρα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι καλωσόρισαν από τα μεγάφωνα του σταδίου τόσο την ομάδα του Πανιωνίου όσο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τον οποίο ανέφεραν πως ''μαζί του ο Εργοτέλης πραγματοποίησε την κορυφαία χρονιά της ιστορίας του'', ενώ αναφορά έγινε και για τον πρώην ποδοσφαιριστή των Κρητικών, Μπρούνο Χαλκιαδάκη.

* Λιγοστός ο κόσμος στο Παγκρήτιο Στάδιο, γεγονός που έδειξε να προβληματίζει ιδιαίτερα τόσο τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Παπουτσάκη, όσο και γενικότερα τους διοικούντες των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι ''πόνταραν'' στο όνομα του αντιπάλου & την αγωνιστική του εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague, για μαζική προσέλευση στο ματς. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που τονιζόταν στα πηγαδάκια στο ημίχρονο του ματς ότι ''σήμερα παίζουμε με τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος μέχρι στιγμής''.


* Σε συζητήσεις στις κερκίδες του σταδίου πριν την έναρξη του αγώνα, αυτό που ακουγόταν κατά κύριο λόγο ήταν τα σενάρια πρόκρισης και γινόταν αναφορά στα κριτήρια της πιθανής ισοβαθμίας του Εργοτέλη με τη Ζάκυνθο. Αυτό δείχνει πως οι φίλοι των Κρητικών γνώριζαν πολύ καλά εκ των προτέρων την σαφή ανωτερότητα του αντιπάλου τους, γι' αυτό και ενημερώνονταν διαρκώς για την εξέλιξη της έτερης αναμέτρησης του ομίλου.

* Απορημένοι έμειναν ουκ ολίγοι θεατές στη φάση του 55ου λεπτού όπου δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Εργοτέλη, καθώς ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν στην υπόδειξη του άρχοντα της αναμέτρησης, σε μία ακόμα κακή διαιτητική αντιμετώπιση που έτυχε ο Ιστορικός κατά τη φετινή περίοδο. Η αποχώρηση του Τασουλή με τραυματισμό από τη συγκεκριμένη φάση επιβεβαιώνει πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν σωστή η εν λόγω απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια