Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Έχουμε κάνει μεγάλα βήματα...»

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ, για το πως διαχειρίστηκε το ματς ο Πανιώνιος, για τα βήματα μπροστά που έχει κάνει η ομάδα, για την δεύτερ...

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ, για το πως διαχειρίστηκε το ματς ο Πανιώνιος, για τα βήματα μπροστά που έχει κάνει η ομάδα, για την δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά και για την ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση, μίλησε ο Ουζουνίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ιστορικού στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να το παρακολουθήσεις. Μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις, ίσως είχε αρκετές αμφισβητούμενες. Σε γενικές γραμμές θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, εμείς στη συνέχεια ισορροπήσαμε και ελέγχαμε το παιχνίδι. Πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Μπουμάλ. Στο δεύτερο μέρος δυστυχώς δεχτήκαμε την ισοφάριση και παρά την υπέροχη που είχαμε όταν παίξαμε με παραπάνω παίκτη δεν είχαμε το καθαρό μυαλό, την τύχη για να πάρουμε τη νίκη. Δούλεψαν πολύ και οι 22 ποδοσφαιριστές. Όσο προχωράμε γίνονται πιο δύσκολα τα παιχνίδια. Πλέον είμαστε ψηλά στην βαθμολογία και όλοι πι αντίπαλοι μας σέβονται και μας υπολογίζονται πάρα πολύ. Είμαστε ανταγωνιστικοί σε τέτοια δύκσολα παιχνίδια. Ότι καλό έρθει ας έρθει στη συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια του. Ελπίζω όμως να μην ήταν μόνο αυτό το ματς, να έρχονται και στα άλλα παιχνίδια».

Για το γεγονός πως όταν έπαιζε με παίκτη παραπάνω ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να σκοράρει: «Στο τέλος οργανώθηκε καλά αμυντικά η ΑΕΚ, δεν ήταν τόσο εύκολο. Ήταν συγκεντρωμένος ο αντίπαλος στο αμυντικό του κομμάτι. Προϋποθέσεις υπήρχαν με κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για την φάση του πέναλτι στον Μπουμάλ: «Δεν μπορώ να έχω καθαρή άποψη για τον Μπουμάλ. Είδα μία εικόνα μέσα από το γήπεδο, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά».

Για το γεγονός πως ο Πανιώνιος έχει κάνει βήματα μπροστά: «Έχουμε κάνει μεγάλα βήματα θα έλεγα. Σίγουρα μα λείπουν κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Εμείς δουλεύουμε πολύ σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς να είσαι ψηλά. Είναι νέα παιδιά και πρέπει να έχουμε χαμηλούς τόνους στην ομάδα».

Για το αν ενισχυθεί μεταγραφικά ο Πανιώνιος: «Θα είναι μεγάλο λάθος για εμάς να ξεφύγουμε από την φιλοσοφία των τελευταίων χρόνων. Είναι σημαντικό ποιοι παίκτες θα φύγουν και ποιοι θα φύγουν. Αν δεν φύγει κάποιος, τότε νομίζω με 2-3 προσθήκες θα είμαστε καλά. Έχουμε και παιδιά που δεν παίζουν πολύ και σιγά-σιγά θέλουμε να τα βάλουμε και αυτά στην ομάδα».

Για το αν μπορεί να κάνει ανάλογο δεύτερο γύρο ο Πανιώνιος: «Αν δεν έχουμε απώλειες νομίζω ότι μπορούμε. Ότι βαθμούς έχουμε πάρει τους πήραμε δίκαια. Δεν κλέψαμε βαθμούς, αντίθετα χάσαμε. Είμαστε αισιόδοξοι για έναν εξίσου καλό δεύτερο γύρο».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια