Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το «δώρο» του Πανιωνίου και η διαιτησία

Του Πάνου Κατσούλα Άλλο ένα δώρο του Πανιωνίου στον αντίπαλο, παρά τα όσα απαράδεκτα έπραξε η διαιτησία… … άλλη μια τζάμπα ήττα...




Του Πάνου Κατσούλα

Άλλο ένα δώρο του Πανιωνίου στον αντίπαλο, παρά τα όσα απαράδεκτα έπραξε η διαιτησία…

… άλλη μια τζάμπα ήττα ή αλλιώς ο Πανιώνιος και νεκρούς ανασταίνει! Ήττα που σημειώθηκε για πολλοστή φορά στο τέλος, ενώ προηγουμένως είχε χάσει πάμπολλες ευκαιρίες, που σημαίνει ότι αφενός μεν ο Πανιώνιος θέλει ακόμη αρκετή δουλειά (όχι ότι παραγνωρίζεται αυτή που έχει συντελεστεί μέχρι τώρα) και αφετέρου ότι ο Πανιώνιος όσο περνάει η ώρα, όσο αυξάνεται η πίεση αρχίζει και τα χάνει! Χάνει την ψυχραιμία του, την αυτοσυγκέντρωσή του κλπ. Κύριο γνώρισμα της απειρίας των ποδοσφαιριστών του. Πάντως κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον Μπουμάλ ότι επειδή έβαλε κάποια ωραία γκολ ή επειδή διάβασε δημοσιεύματα τα οποία τον θεωρούσαν ως μεταγραφικό στόχο «μεγάλων» ομάδων δε σημαίνει ότι έγινε παιχταράς! Καλός ποδοσφαιριστής είναι αλλά πρέπει να μάθει πολύ περισσότερα, να μάθει να συμμετέχει αρκούντως στο παιχνίδι της ομάδας του, να χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια κλπ. Η ευκαιρία που έχασε φάτσα στο τέρμα δε χάνεται με τίποτα.

Το επισημαίνουμε διότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημαδεύει τα περιστέρια! Ο Πανιώνιος τον βοήθησε να φτιάξει την καριέρα του, τη στιγμή που παρέπαιε και αυτός έχει βοηθήσει την ομάδα του με κάποια ωραία τέρματα που έχει πετύχει. Επομένως κανένας δεν κατανοεί γιατί δεν υπογράφει ακόμη καινούργιο συμβόλαιο με την ομάδα του, η οποία ουδέποτε έχει σταθεί φραγμός στην εξέλιξη κανενός ποδοσφαιριστή. Το μόνο που ζητάει είναι το αυτονόητο: όταν φεύγει από τον Πανιώνιο κάποιος ποδοσφαιριστής του, που αναδείχθηκε στον Ιστορικό, να μπορεί και αυτός να επωφελείται οικονομικά!

Ας έρθουμε δευτερευόντως στη διαιτησία για να μην ακούγεται ότι στον Πανιώνιο αποποιούνται των δικών τους ευθυνών κ ασχολούνται μόνο με τη διαιτησία! Πρέπει να σημειωθεί λοιπόν ότι για μια ακόμη μία φορά ο Λεταλέκ ως άλλος Τζιμπούρ ήταν εκτεθειμένος και επηρέαζε τη φάση! Αλλά που σθένος ο διαιτητής ώστε ν’ ακυρώσει σ’ εκείνο το λεπτό το γκολ! Ο άνθρωπος ήθελε να μην έχει παράπονο ο γηπεδούχος! Ο Πανιώνιος δεν τον απασχολούσε! Ήταν η δεύτερη φορά που το απέδειξε! Η πρώτη ήταν το κάλπικο πέναλτι που έδωσε σε βάρος του Πανιωνίου! Άλλο αν το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου! Ίσως όμως καλύτερα ήταν να είχε μπει, ώστε ο Πανιώνιος να είχε περιθώριο ν’ αντιδράσει. Μάλλον είχε μεγαλύτερες πιθανότητες να ισοφαρίσει ή ακόμη κα να κερδίσει επειδή ο Ατρόμητος ήταν πολύ κάτωθεν του μετρίου!

Τέλος όλοι στον Πανιώνιο θα πρέπει να σκέφτονται πως θα δημιουργηθεί μια καλύτερη ομάδα και πως θα εξασφαλιστεί γρηγορότερα η παραμονή. Αν ο Πανιώνιος εξασφαλίσει έγκαιρα τη σωτηρία του, τότε μόνον επιτρέπεται να βάλει μεγαλύτερους στόχους. Οι στόχοι τίθενται σταδιακά, όπως και οι καλές ομάδες δημιουργούνται τοιουτοτρόπως! Ο άλλος μόνιμος εδώ και χρόνια στόχος ο οποίος ουδόλως πρέπει να εγκαταλειφθεί είναι αφενός μεν να εξυγιανθεί οικονομικά και αφετέρου να φροντίζει τις υποδομές του, τις ομάδες; νέων, οι οποίες είναι εκείνες που κατά μεγάλο μέρος τον κράτησαν και συνεχίζουν να τον κρατούν στη μεγάλη κατηγορία Όπως επίσης κατακριτέα είναι η νοοτροπία και η στάση που επιδεικνύουν πολλές ομάδες όταν εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία και στη συνέχεια αδιαφορούν! … και προφανώς εγείρουν υποψίες στον κόσμο ο οποίος τις εγκαταλείπει! Αυτές και το ποδόσφαιρο!


Δεν υπάρχουν σχόλια