Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πότε εφαρμόζεται ο νόμος;

Πολύς λόγος έχει γίνει για την αυστηρότητα του νέου αθλητικού νόμου. Υποτίθεται, σύμφωνα με τον εν λόγω νόμο, αν πετάξεις αντικείμενο μ...

Πολύς λόγος έχει γίνει για την αυστηρότητα του νέου αθλητικού νόμου.

Υποτίθεται, σύμφωνα με τον εν λόγω νόμο, αν πετάξεις αντικείμενο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά αν αυτό γίνει 3-4 και 5 φορές -όπως στην προκειμένη περίπτωση- ο αγώνας πρέπει να διακοπεί.

Στο Περιστέρι, λοιπόν, οι οπαδοί του Ατρομήτου πέταξαν πολλές φορές -κατά την διάρκεια του αγώνα- βεγγαλικά εντός αγωνιστικού χώρου και καπνογόνα στο ταρτάν του στίβου, ενώ στο 4ο λεπτό εκτόξευσαν καπνογόνο προς τον Σωκράτη Διούδη,  ο οποίος ευτυχώς όμως το απέφυγε.

Παρά τις συνεχείς συστάσεις από τα μεγάφωνα το παιχνίδι όχι απλά δεν διακόπηκε, αλλά ο διαιτητής δεν σταματούσε καν το παιχνίδι, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να μην σταματούν.

Το μόνο που έκανε -ως όφειλε- ο Κιοτζένης ήταν στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού να σταματήσει για ένα λεπτό το ματς. Στη συνέχεια, ουδέποτε δεν ξανασταμάτησε την ροή του αγώνα, έστω και τυπικά. Κάτι που φυσικά οι διαιτητές κάνουν πολύ εύκολα στη Νέα Σμύρνη.

Δεν είμαστε υπέρ του να διακόπτεται ένας αγώνας, όμως το ερώτημα είναι απλό. Πότε εφαρμόζεται αυτός ο περιβόητος αυστηρός νέος νόμος;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια