Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόγιετ: «Μπορεί πεντάδα ο Πανιώνιος»

Όμορφο χαρακτήρισε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ ο Πογιέτ. Παράλληλα, ανέφερε πως ο Ιστορικός μπορεί να τερματήσει στην...

Όμορφο χαρακτήρισε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ ο Πογιέτ.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο Ιστορικός μπορεί να τερματήσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ: 

Για το παιχνίδι: «Ένα όμορφο παιχνίδι έγινε. Τα είχε όλα. Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι διαιτητές έπρεπε να πάρουν πολλές αποφάσεις, οι οποίες ήταν και δύσκολες. Πιστεύω ότι μετά την ισοφάριση αν είχαμε μείνει με 11 παίκτες θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Με δέκα παίκτες όμως ο Πανιώνιος μας πίεσε και εμείς έπρεπε να κάνουμε άμυνα. Ήρθαμε για να κερδίσουμε, άλλα μετά απ’ όσα έγιναν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα».

Για το αν έχει παράπονο από την διαιτησία: «Όχι, δεν έχω παράπονο. Είδα ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εγώ στις προπονήσεις δεν θέλω να είμαι ο διαιτητής, είναι δύσκολο».

Για τα σενάρια πως τον θέλουν να είναι στο στόχαστρο της Σουόνσι: «Δεν ξέρω, αλλά το έχω δηλώσει ήδη. Δεν θέλω να ξοδεύω ενέργεια για ένα αν».

Για τον Πανιώνιο: «Η ομάδα του Πανιωνίου δουλεύει σκληρά μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μπορεί να τερματίσει μέσα στην πεντάδα»

Για το γκολ που ακυρώθηκε στην ΑΕΚ: «Πίστεψα ότι μέτρησε το γκολ, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν είδα κάτι».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια