Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Την Τετάρτη (09/12) θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Πανιώνιος. ...

Την Τετάρτη (09/12) θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ, θα ξεκινήσει την Τετάρτη από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 16:00 έως και τις 20:00.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο που θέλει να προμηθευτεί εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, πως η πώληση, ειδικά για την θύρα 7 θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυττίου 36 και Κ. Παλαιολόγου).

Για λόγους ασφαλείας και κατόπιν σχετικής συνεννόησης των εμπλεκόμενων φορέων, η προπώληση θα γίνει αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του σταδίου και τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και δεν θα λειτουργήσει η εφαρμογή για πώληση μέσω internet.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν δηλώσει τον ΑΜΚΑ τους σε προηγούμενα παιχνίδια ΔΕΝ χρειάζεται να τον δηλώσουν εκ νέου."



Δεν υπάρχουν σχόλια