Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις εναντίον μας»

Απογοητευμένος από τις πολλές λάθος διαιτητικές αποφάσεις εναντίον του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου, ...

Απογοητευμένος από τις πολλές λάθος διαιτητικές αποφάσεις εναντίον του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα του Περιστερίου με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού:

Για το παιχνίδι: "Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Προσπάθησαν και οι δύο ομάδες να κερδίσουν το παιχνίδι. Υπήρχαν ευκαιρίες και για τους δύο. όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις ήταν εναντίον μας. Είμαι περίεργος να έβλεπα τι θα γινόταν αν είχαμε καταφέρει να ανοίξουμε εμείς το σκορ με τις ευκαιρίες μας. Έδειξαν διάθεση οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι . Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό το πράγμα, όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις ήταν εναντίον μας. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, εύχομαι αν συνεχίσουμε έτσι και θα πάμε καλά και στον δεύτερο γύρο".

Για το γεγονός πως δεν προηγήθηκε η ομάδα παρά τις ευκαιρίες: "Όπως πήγε το παιχνίδι θα είχαμε το πλεονέκτημα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα το κρατούσαμε, κάτι θα γινόταν... Οι παίκτες προσπάθησαν".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια