Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Του έλειψε το γκολ

Η Κ20 του Πανιωνίου ήταν πολύ ανώτερη από τον Ατρόμητο, όμως της έλειψε το γκολ και έτσι δεν απέφυγε το ισόπαλο 0-0. Η ομάδα του Δημήτρ...

Η Κ20 του Πανιωνίου ήταν πολύ ανώτερη από τον Ατρόμητο, όμως της έλειψε το γκολ και έτσι δεν απέφυγε το ισόπαλο 0-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη άξιζε να πάρει το "τρίποντο", όμως της έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια.

Αρχικά, στο 37΄ο κορυφαίος του Ιστορικού Μήτκας στάθηκε άτυχος, αφού το αριστερό σουτ που έκανε σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 41’ ξανά ο Μήτκας δοκίμασε το πόδι του, ομως η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Γκούμας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και στο 60’απείλησε με τον Αντωνακόπουλο, το σουτ του οποίου όμως κόντραρε και πέρασε άουτ.

Στο 76’ η κεφαλιά του Σταυρόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ και 10 λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Μήτκαείχε την ίδια κατάληξη.

Στο 88’ δημιουργήθηκε η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη ο Πανιώνιος. Ο Παναγιωτόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Κυρίτσης σε κόρνερ.

*Μεταξύ άλλων, το παιχνίδι παρακολούθησαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές της Εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας και Σπύρος Λιβαθηνός.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κυρίτσης, Γιαταγανάκης, Κατράνης, Στρούγγης, Μωραϊτης, Ζιβάνοβιτς (71’ Παυλής), Κουτρούλης, Νάτσος, Χαϊρούλα (75’ Ρεγκάκος), Λαζαρίδης (63’ Νταβιώτης), Κομνηνός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Τζαφέρι, Μήτκας, Δάβρης, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Αράπης, Γκίνι (77’ Κουτσοποδιώτης), Αντωνακόπουλος (65’ Παναγιωτόπουλος), Γκούμας, Βουκελάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια