Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κερδίσαμε λόγω εμπειρίας»

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδι έκλεισε τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου ο Πανιώνιος, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον...

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδι έκλεισε τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου ο Πανιώνιος, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Εργοτέλη και τερμάτισε πρώτος.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι στόχος ήταν η κορυφή του ομίλου, ενώ αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε, αλλά και στην απόδοση που είχε η ομάδα.

Αναλυτικά:

«Θέλαμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και ήρθαμε σήμερα εδώ για να μην χάσουμε αρχικά και στη συνέχεια να πάρουμε τη νίκη. Για το λόγο αυτό και κάναμε και τις αλλαγές που έπρεπε και μας χρειαζόντουσαν στη διάρκεια του αγώνα.

Δεν παίξαμε καλά, δεν είχαμε συνοχή και ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος από εμάς, αλλά κερδίσαμε λόγω εμπειρίας. Μπήκαν παίκτες που είχαν ρυθμό και συνοχή και μας βοήθησαν και κερδίσαμε το παιχνίδι. Το κακό για την ομάδα μου είναι ο τραυματισμός του Τασουλή και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Ο Εργοτέλης είναι πολύ καλή ομάδα με παίκτες που θα ενδιαφερθούν για αυτούς ομάδες από μεγαλύτερη κατηγορία. Μακάρι να ξεπεράσει τα προβλήματά που αντιμετωπίζει γιατί είναι ομάδα που μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια