Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δύσκολο παιχνίδι...»

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου στην κάμερα της Νova «Ο Ατρό...

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου στην κάμερα της Νova

«Ο Ατρόμητος μέχρι στιγμής είναι η αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος με την έννοια ότι μας είχε συνηθίσει να πρωταγωνιστεί. Όμως δεν έχουν αλλάξει τόσο πολύ οι παίκτες. Στη συνέχεια θα έρθουν τα αποτελέσματα και θα βρεθούν εκεί που πρέπει. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι.

Πλέον εμείς δεν θα βρίσκουμε αντιπάλους που δεν θα μας προσέχουν, που δεν θα είναι συγκεντρωμένοι σε εμάς. Και αυτό είναι κάτι που διπλασιάζει τον βαθμό δυσκολίας των παιχνιδιών. Πρέπει να δώσουμε τον καλό μας εαυτό και αν έχουμε καλή παρουσία είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι. Είναι μικρό το διάστημα για να πεις ότι ο Δέλλας έχει αλλάξει πράγματα. Χρειάζεται χρόνο ακόμα.

Υπάρχει διάθεση να βάλει νέα παιδιά, να αλλάξει κάπως την ομάδα, που η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έπαιζαν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε τι αλλαγές μπορεί να κάνει στην ομάδα. Είναι σίγουρο όμως ότι στη συνέχεια θα πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια