Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ!

Ο Ιστορικός ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της σεζόν, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και έχοντας την 5η θέση στην βαθμολογία. Εκτό...

Ο Ιστορικός ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της σεζόν, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και έχοντας την 5η θέση στην βαθμολογία.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι όμως, οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν βάλουν σε μία τάξη όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο και σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να προχωρήσουν σε μηνύσεις, οι οποίες θα κατατεθούν κατά παλαιών διοικούντων που προκάλεσαν στο παρλεθόν οικονομικές "ζημιές" στην ΠΑΕ.

Ζαμάνης και Δάρας είχαν προαναγγείλει, όταν είχαν πάρει στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, πως «θα διενεργηθεί έλεγχος στα πάντα και αν βρεθεί ευθύνη φυσικού προσώπου, τότε θα υπάρξουν οι κατάλληλες ενέργειες ώστε να λογοδοτήσει».

Στους ελέγχους που έχουν γίνει από τους λογιστές, από τη μέρα που άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς, φαίνεται πως έχουν βρεθεί αρκετά πράγματα που δείχνουν ευθύνες άλλων, προηγούμενων διοικήσεων και  οι άνθρωποΙ της ΠΑΕ είναι αποφασισμένοι να περάσουν στην... αντεπίθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια