Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μας πληγώνει ο τρόπος που χάσαμε»

Ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τον ΠΑΟΚ "πλήγωσε" τον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισ...

Ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τον ΠΑΟΚ "πλήγωσε" τον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε -μεταξύ άλλων- πως οι παίκτες του δεν έπαιξαν έξυπνα στο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου που πίεσαν οι γηπεδούχοι και αυτό το "πλήρωσε" η ομάδα.

Παράλληλα, υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος από τον Πανιώνιο, ενώ ανέφερε επίσης πως πλέον στον Ιστορικό έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο η ομάδα θα παίξει με στόχο τη νίκη.

Για το παιχνίδι: «Δυστυχώς στην πρώτη φάση του αγώνα δεχτήκαμε γκολ και στο πεντάλεπτο-δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που μας πίεσε ο ΠΑΟΚ δεχτήκαμε το δεύτερο. Δεν ήμασταν έξυπνοι, δεν διώξαμε σωστά την μπάλα εκείνες τις στιγμές».

Για την εικόνα της ομάδας: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και μας έδωσε ψυχολογία το γκολ. Μας πληγώνει ο τρόπος που χάσαμε το ματς, δεν νομίζω ότι ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ από εμάς. Τώρα έχουμε μπροστά μας το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να ετοιμαστούμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

Για τις τελικές ενέργειες: «Είχαμε κακές επιλογές στην τελική ενέργεια. Οι ακραίοι μας σήμερα δεν ήταν αυτοί που έπρεπε. Δεν είδα καμιά διαφορά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο σήμερα. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς ήμασταν καλύτεροι. Στο δεκάλεπτο που μας πίεσε ο ΠΑΟΚ δεν παίξαμε έξυπνα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια