Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν το «Χ»άρηκε!

Ο ανώτερος Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, με το γκολ των φιλοξενούμενων να μην έπρεπε να μετρήσει, αφού ο ...

Ο ανώτερος Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, με το γκολ των φιλοξενούμενων να μην έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Τζεμπούρ είναι οφσάιντ και επηρεάζει την φάση στο σουτ του σκόρερ Μπαρμπόσα.

Το γκολ για τον Ιστορικό σημείωσε ο Μπουμάλ με εκπληκτικό σουτ.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Ουζουνίδη ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της, πίεσε στην "επανάληψη" για το γκολ της νίκης, όμως τελικά έμεινε στην ισοπαλία.

Με δέκα παίκτες τελειώσε το ματς η ΑΕΚ, λόγω αποβολής του Άρθο.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν επιφύλασσαν ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, χωρίς να υπάρχουν επιθετικές ενέργειες.

Στο 16’ η ΑΕΚ απείλησε την εστία του Πανιωνίου, με τον Διούδη να διώχνει σε κόρνερ του δυνατό σουτ του Μπαρμπόσα.

Η «απάντηση» του Πανιωνίου ήρθε στο 25’. Ο Μανώλης Σιώπης δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 37’ και ενώ το ματς ήταν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές, μία… έμπνευση του Μπουμάλ έβαλε τον Ιστορικό μπροστά στο σκορ. Ο Καμερρουνέζος μεσοεπιθετικός με ατομική ενέργεια και εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαρόχα για το 1-0 του Πανιωνίου!

Τα τελευταία οκτώ λεπτά του ημιχρόνου δεν είχαν άλλες συγκινήσεις, με τον Πανιώνιο να διατηρεί άνετα το υπέρ του σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι στο 56’ ευτύχισαν να ισοφαρίσουν, σε μία φάση που ο Πανιώνιος έπαιζε με 10 παίκτες, καθώς ο διαιτητής Στυλιάρας «ξέχασε» τον Μπουμάλ εκτός αγωνιστικού χώρου (είχε βγει για να αλλάξει φανέλα). Ο Μπαρμπόσα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στην γωνία του Διούδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην φάση της ισοφάρισης της ΑΕΚ, όταν κάνει το σουτ ο Μπαρμπόσα ο Τζεμπούρ ήταν πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό του Πανιωνίου (έκανε και κίνηση προς την μπάλα) και βρέθηκε στο οπτικό πεδίο του Διούδη την στιγμή της προσπάθειάς του να αποκρούσει. Έτσι, από την στιγμή που ο παίκτης της ΑΕΚ εμπόδιζε τον τερματοφύλακα του Ιστορικού, το γκολ σαφέστατα και δεν έπρεπε να μετρήσει!

Στο 68’ η ΑΕΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Άρθο έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Καραμάνο και είδε σωστά την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ιστορικός πήρε την απόλυτη πρωτοβουλία του αγώνα, πιέζοντας για ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 78’ ο Μασούρας έκανε την σέντρα - σουτ από τα αριστερά, με τον Μπαρόχα να διώχνει με δυσκολία.
Τρία λεπτά αργότερα ο Οικονόμου από πολύ καλή θέση έκανε το μονοκόματο σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ.

Η πίεση του Πανιωνίου όσο πήγαινε και αυξανόταν και στο 84’ ο Καρίμ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 87’ Ο Μπουμάλ μπήκε μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, δέχτηκε το μαρκάρισμα από αμυντικό της ΑΕΚ, όμως ο Στυλιάρας δεν έδωσε κάτι.

Στο 91' ο Λαμπρόπουλος έκανε καθαρό φάουλ στον Μητρόπουλο, στη συνέχεια της φάσης ο Αραβίδης σκόραρε, όμως δίκαια το γκολ δεν μέτρησε.

Το 1-1  τελικά έμεινε έως το φινάλε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Βλάχος, Οικονόμου, Κόρμπος (87’ Μητρόπουλος) , Σιώπης, Μπακασέτας (64’ Καραμάνος), Μπουμάλ, Μασούρας (79’ Βιγιάλμπα), Ανσαριφάρντ.

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Άρθο, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπαρμπόσα (70’ Λαμπρόπουλος), Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Τζεμπούρ (85’ Σοϊλέδης), Αραβίδης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια