Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για Κουτρόπουλο

 Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα της υγείας του Χρήστου Κουτρόπουλου. Αναλυτικά: Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αναφορικ...

 Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα της υγείας του Χρήστου Κουτρόπουλου.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αναφορικά με το θέμα του παλαίμαχου άσου της ομάδας, Χρήστου Κουτρόπουλου και τα όσα δυσμενή σχόλια έχουν γίνει, οφείλει να διευκρινίσει τα εξής:

1. Ουδέποτε ο κ. Χρήστος Κουτρόπουλος επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, προκειμένου να ζητήσει τη συνδρομή μας για το πρόβλημα που τον απασχολεί.

2. Παρ’ όλα αυτά, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, από την πρώτη στιγμή, που πληροφορήθηκε για την υπόθεση και σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, ζήτησε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να πράξει τα δέοντα. Ουδέποτε όμως της εστάλησαν.

3. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ τονίζει κατηγορηματικά, πως είναι πάντοτε έτοιμη να προσφέρει την άμεση βοήθεια και συμπαράστασή της (υλική και ηθική), όχι μόνο στον κ. Χρήστο Κουτρόπουλο, αλλά και σε κάθε μέλος της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, εφόσον υπάρχει η σχετική ενημέρωσή της, είτε από τον σύνδεσμο Παλαιμάχων, είτε από κάθε φυσικό πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια