Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βλάχος: «Τον καλύτερο μας εαυτό για τον Πανιώνιο»

Στο καλό κλίμα και στο ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα αποδίδει την εξαιρετική πορεία του Πανιωνίου ο Βαλεντίνος Βλάχος, μιλώντας αποκλειστ...

Στο καλό κλίμα και στο ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα αποδίδει την εξαιρετική πορεία του Πανιωνίου ο Βαλεντίνος Βλάχος, μιλώντας αποκλειστικά στα panionianea.gr.


Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ιστορικού παραχώρησε συνέντευξη στα panionianea.gr και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη νίκη επί του Πλατανιά, στο ερχόμενο παιχνίδι μετην Ξάνθη, αλλά και γενικότερα στην έως τώρα πορεία των κυανέρυθρων στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια, μίλησε για την φετινή παρουσία του ίδιου στην ομάδα, ενώ έστειλε και το μήνυμα του προς τον κόσμο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαλεντίνου Βλάχου στα panionianea.gr:

-Μεγάλη και σημαντική νίκη επί του Πλατανιά, παρά το γεγονός πως δεν κάνατε και το καλύτερο σας παιχνίδι..

«Σίγουρα δεν ήταν καλό παιχνίδι για την ομάδα μας. Όμως είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, ακόμα και σε μία μέρα που δεν παίξαμε καλά».

-Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το ματς;

«Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Γενικά είχε αρκετές φάσεις ο αγώνας και πολλές δυνατές μονομαχίες. Τέλος καλό όλα καλά…»

-Η ομάδα έφτασε τους 19 βαθμούς. Που αποδίδεις την εξαιρετική έως τώρα πορεία;

«Πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι το πολύ καλό κλίμα που έχουμε στην ομάδα. Όλοι είμαστε μία οικογένεια και αυτό φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια, σίγουρα υπάρχει και πολύ ταλέντο στην ομάδα».

Επόμενος αντίπαλος εκτός έδρας η Ξάνθη. Πως περιμένεις αυτό το παιχνίδι;

«Αρχικά έχουμε τη διακοπή και έχουμε μπροστά μας μέρες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με μία ομάδα δυνατή. Εμείς θα πάμε εκεί με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, για να συνεχίσουμε το σερί».

-Είσαι αισιόδοξος για τη συνέχεια;

«Φυσικά και είμαι αισιόδοξος, αλλά πρέπει να προσέξουμε γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή. Έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά αν δεν προσέξουμε αυτό μπορεί να γυρίσει. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή και εφόσον τον πετύχουμε θα κοιτάξουμε για ότι καλύτερο προκύψει…».

-Φέτος έχεις κερδίσει φανέλα βασικού και δείχνεις συνεχώς να βελτιώνεσαι…

«Στόχος για μένα είναι να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις. Να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της, είτε παίζω ως βασικός, είτε από τον πάγκο. Ο προπονητής θα κρίνει αν [ρέπει να παίξω ή όχι».

-Κλείνοντας θέλω το δικό σου μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας…

«Θέλουμε να βρίσκεται κοντά μας. Η ομάδα πάει καλά μέχρι στιγμής και εμείς από τη μεριά μας θα δίνουμε τοΝ καλύτερο μας εαυτό για τον Πανιώνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια