Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΒΗΜΑ ΛΑΟΥ: Ο κόσμος να δώσει δύναμη...

Αρχικά θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε με το σάϊτ . Είχαμε ανάγκη ένα μέσο ενημέρωσης μόνο για τον Πανιώνι...

Αρχικά θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε με το σάϊτ . Είχαμε ανάγκη ένα μέσο ενημέρωσης μόνο για τον Πανιώνιο μας.

Από εκεί και πέρα, θέλω να πω κάτι απλό για την ομάδα ποδοσφαίρου. Εγώ τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια πραγματικά δεν θυμάμαι να είχα νιώσει τόσο μεγάλη υπερηφάνεια για την ομάδα μου.

Φέτος βλέπω πολλά νεαρά παιδιά, που αγωνίζονται με μαχητικότητα. Βλέπω προσεγμένες επιλογές ξένων παικτών και επίσης και το πιο σημαντικό, βλέπω μία διοίκηση να προσπαθεί για το καλύτερο, χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Όμως, στην εξέδρα είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι. 1.000; 1.500; άντε 2.000 κόσμος. Αυτοί είναι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου; Προφανώς και όχι. Αναρωτιέμαι όμως τι περιμένουν να δουν για να επιστρέψουν στο γήπεδο. Δηλαδή η ομάδα με τους Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ, Μπάλαμπαν κλπ είχε μεγαλύτερη ανάγκη από κόσμο σε σχέση με την φετινή; Ή μήπως τότε κάναμε καμία σπουδαία σεζόν; Αν θυμάμαι καλά και τότε κάπου στην μέση της βαθμολογίας τερματίσαμε, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Δυστυχώς, διαπιστώνω ότι (και) ο κόσμος του Πανιωνίου περιμένει πανηγύρια και γιορτές για να γεμίσει το γήπεδο.

Ποτέ δεν είναι αργά όμως και εγώ ανέκαθεν ήμουν αισιόδοξος άνθρωπος. Ο κόσμος θα καταλάβει πως μπορεί να προσφέρει μεγάλη δύναμη στα νέα παιδιά που φορούν την φανέλα της ομάδας μας και να κοιτάξουμε επιτέλους ψηλά. Για εκεί είναι ο Πανιώνιος για ψηλά!

Άρθρο του αναγνώστη μας Κώστα από το Νέο Κόσμο

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια