Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλήρωσε το πρώτο ημίχρονο

Το κακό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου πλήρωσε ο Πανιώνιος στην Ξάνθη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την ομώνυμη ομάδα. Οι γηπεδούχο...


Το κακό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου πλήρωσε ο Πανιώνιος στην Ξάνθη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την ομώνυμη ομάδα.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα δύο τέρματα τους στο πρώτο 45λεπτο, χτυπώντας τις αμυντικές αδράνειες του Πανιωνίου, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να πραγματοποιούν την χειρότερη τους φετινή εμφάνιση.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 15 λεπτά αμφότερες οι ομάδες δεν είχαν να δείξουν πολλά στον αγωνιστικό χώρο, με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο 16’ η ομάδα του Ουζουνίδη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Βιγιάλμπα ταχύτατα πέρασε τον αντίπαλο του, έκανε και το σουτ, με τον Τσενάμο όμως να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στην εξέλιξη της εκτέλεσης του κόρνερ οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να πετύχουν εκείνοι το γκολ. Η Ξάνθη χτύπησε στην αντεπίθεση και με σκόρερ τον Νιέτο έκανε το 1-0.

Οι κυανέρυθροι έκαναν προσπάθειες για να αντιδράσουν. Όμως δεν έβγαλαν την απαραίτητη ενέργεια στο παιχνίδι τους.

Στο 32’ ο Μπακασέτας απείλησε με ένα μακρινό σουτ την εστία του Τσενάμο, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Εκεί που όλα έδειχναν πως το 1-0 θα ήταν το σκορ ημιχρόνου, στο 44’ οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

Η Ξάνθη, στην δεύτερη ουσιαστικά ευκαιρία της στο παιχνίδι, βρήκε ξανά δίχτυα με σκόρερ τον Ράνο. Ο επιθετικός των γηπεδούχων έκανε την προβολή, πρόλαβε τους Χατζηισαϊα και Ρισβάνη, σημειώνοντας το 2-0.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου άλλαξε το σύστημα της ομάδας σε 4-4-2. Πέρασε στον αγνωστικό χώρο τον Ανσαριφάρντ στην θέση του Σιώπη και έβαλε τον Μπακασέτα στο πλευρό του Κόρμπου στην μεσαία γραμμή.

Οι γηπεδούχοι της Ξάνθης μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο, με τον Πανιώνιο να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του.

Έτσι, ο Ουζουνίδης άλλαξε εκ νέου την διάταξη της ομάδας, πέρασε στο παιχνίδι τον Μητρόπουλο στην θέση του Καραμάνου και ο Πανιώνιος γύρισε πάλι σε σύστημα 4-2-3-1.

Οι κυανέρυθροι δεν μπόρεσαν να βγάλουν ουσιαστική αντίδραση στα επόμενα λεπτά, με την Ξάνθη να έχει καλή αμυντική λειτουργία, διατηρώντας το «μηδέν» στα καρέ της.

Από το 65ο λεπτό ο Πανιώνιος πήρε την «κυριαρχία» στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε τον αντίπαλο του, όμως οι τελικές ενέργεια των Ανσαριφάρντ και Μπακασέτα δεν είχα ευτυχή κατάληξη.

Στο 75’ ήταν η σειρά του Μητρόπουλου να απειλήσει, όμως ο Τσενάμο μπλόκαρε την προβολή του αμυντικού χαφ του Ιστορικού.

Στο 87’ ο Μητρόπουλος έκανε όμορφο γύρισμα, ο Ρισβάνης έκανε την κεφαλιά, όμως ο Τσενάμο και πάλι ήταν στην θέση του και μπλόκαρε την μπάλα.

Έτσι, το 2-0 έμεινε έως το φινάλε, με τον Πανιώνιο να γνωρίζει την ήττα και να μένει στους 19 βαθμούς στη Σούπερ Λιγκ.

ΞΑΝΘΗ: Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας (22’ Ντιμιτρόφ), Σίλβα (77’ Φάρκας), Λουσέρο, Χερέα, Φλίσκας, Νιέτο (37’ Τριάδης), Λισγάρας, Ράνος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης (46’ Ανσαριφάρντ), Μπακασ
έτας, Μπουμάλ (63’ Μασούρας), Βιγιάλμπα, Καραμάνος (55’ Μητρόπουλος).

*Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό, όπως σας την μετέφεραν τα panionianea.gr.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια