Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παραδόθηκαν τα πράγματα στους πρόσφυγες (photos)

Με επιτυχία στέφθηκε η παράδοση υλικού στους πρόσφυγες από την "Πανιώνια οικογένεια". Ο τερματοφύλακας του Ιστορικού, Νίκος...

Με επιτυχία στέφθηκε η παράδοση υλικού στους πρόσφυγες από την "Πανιώνια οικογένεια".

Ο τερματοφύλακας του Ιστορικού, Νίκος Παπαδόπουλος, μέλη των Πανθήρων και το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου βρέθηκαν το Σάββατο (14/11) στην Μυτιλήνη, προκειμένου να παραδώσουν στους Πρόσφυγες τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν.

Πιο συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι βρέθηκαν στον καταυλισμό που φιλοξενούνται οι πρόσφυγες και έδωσαν τα πράγματα στον φορέα που τα διακινεί προς αυτούς τους ανθρώπους.

Τόσο η ομάδα του βόλεϊ όσο και ο Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και οι Πάνθηρες ήρθαν σε επαφή με τους πρόσφυγες, μίλησαν μαζί τους για την κατάσταση που βιώνουν, ενώ έπαιξαν και με τα μικρά παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως δύο οπαδοί του Πανιωνίου που μένουν στο νησί, ο Βαλάντης και ο Μιχάλης, βοήθησαν σημαντικά για να πραγματοποιηθεί η παράδοση του υλικού.

Με δικό τους όχημα μεταφέρθηκαν όλα τα πράγματα από το λιμάνι μέχρι τον καταυλισμό και μάλιστα χρειάστηκε τέσσερις φορές να γίνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, καθώς τα πράγματα ήταν πάρα πολλά.

Τέλος, να αναφερθεί πως παιδιά από τον σύνδεσμο οπαδών "Πάνθηρες" όλες τις προηγούμενες μέρες "έφαγαν" πολλές ώρες, έτσι ώστε να συλλεχθούν τα πράγματα και με αμέτρητες ώρες κατάφεραν να κάνουν τη διαλογή πραγμάτων σε ανδρικά, γυναικεία, μπουφάν, παπούτσια κλπ, όλα σε διαφορετικές κούτες για να παραδοθούν σωστά.

Τα πράγματα που μάζεψε η "Πανιώνια οικογένεια" και μεταφέρθηκαν με το καράβι από τον Πειραιά στη Μυτιλήνη.





Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια