Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σορώτος στα panionianea.gr: «Κομβικό παιχνίδι...»

Ο τεχνικός του μπασκετικού Πανιωνίου, Κώστας Σορώτος, μίλησε στα panionianea.gr , για το ερχόμενο (22/11) εκτός έδρας παιχνίδι με την Ένω...

Ο τεχνικός του μπασκετικού Πανιωνίου, Κώστας Σορώτος, μίλησε στα panionianea.gr, για το ερχόμενο (22/11) εκτός έδρας παιχνίδι με την Ένωση Ιλίου.

Ο έμπειρος προπονητής αναφερόμενος αρχικά στο ματς της Κυριακής (22/11) τόνισε:

«Είναι ένα τυπικό παιχνίδι Β΄ Εθνικής εκτός έδρας στο οποίο θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και στο αμυντικό αλλά και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού μας για να μπορέσουμε να φύγουμε νικητές. Το Ίλιον είναι μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό μας. Είναι ένα παιχνίδι κομβικό, ένα παιχνίδι από αυτά που αν τα κερδίσεις αυξάνεις τις ελπίδες σου για την άνοδο και θα πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τη νίκη».

Όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, είπε:

«Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα και παρόλο το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γαρμπής τα υπόλοιπα παιδιά είναι εντάξει».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φιλάθλους του Πανιωνίου, εκφράζοντας την βεβαιότητα του ότι και στο Ίλιον ο κόσμος του συλλόγου θα δώσει βροντερό "παρών":

«Σε άλλο ένα παιχνίδι είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος του Πανιωνίου θα δώσει συγκινητικό και βροντερό παρών και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη όπως μόνο αυτός ξέρει και όπως έχει κάνει και τις προηγούμενες 7 αγωνιστικές».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια