Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζιάγκος o... αντί-Σορώτος!

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι πλέον ο νέος προπονητής του Πανιωνίου. Ο 39χρονος coach διαδέχεται έτσι τον Κώστα Σορώτο στην τεχνική ηγεσία τ...

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι πλέον ο νέος προπονητής του Πανιωνίου. Ο 39χρονος coach διαδέχεται έτσι τον Κώστα Σορώτο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και θα κάνει το απόγευμα της Τετάρτης (25/11) την πρώτη του προπόνηση.

Η ανακοίνωση:

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου, με το ΔΣ της ομάδας να αποφασίζει να εμπιστευτεί το μέλλον των “κυανέρυθρων” στα χέρια ενός νέου, εργατικού και φιλόδοξου κόουτς. Ο 39χρονος προπονητής θα πιάσει αμέσως δουλειά, καθώς το απόγευμα θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τον Ιστορικό.

Από την μεριά του, ο πρώην -πλέον- προπονητής του Πανιωνίου, Κώστας Σορώτος, είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Αναλυτικά:
«Εδώ και λίγη ώρα έπαψα να είμαι προπονητής του Πανιωνίου. Στη ζωή μου και στη προπονητική μου καριέρα ουδέποτε θέλησα να είμαι βαρίδι σε οποιονδήποτε σύλλογο και αν δούλεψα όσο μεγάλος η μικρός και αν ήταν και τον τελευταίο καιρό αυτή ήταν όχι απλά η αίσθησή μου αλλά η βεβαιότητά μου ειδικά για ορισμένους κύκλους της ομάδας. Αποχωρώ από έναν σύλλογο στον οποίο δούλεψα στη δυσκολότερη φάση της τεράστιας ιστορίας του, σε μια στιγμή που ο σύλλογος υποβιβάστηκε δύο κατηγορίες, σε μια στιγμή που η ομάδα φτιάχτηκε μετά τις 20 Σεπτέμβρη χωρίς να έχουμε ούτε έναν παίκτη στη διάθεσή μας, αφού ακόμα και τα παιδιά των υποδομών μας συνολικά είχαν αποχωρήσει, και μπήκε στο γήπεδο μία μόλις εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος αφού πρώτα είχε χάσει το 80% των μεταγραφικών της στόχων. Με πολλή δουλειά μέσα σε ασφυκτικά πλαίσια χρόνου, επιλογών και εμπιστοσύνης καταφέραμε να συγκροτήσουμε μια αξιόμαχη ομάδα που να μπορεί να εκπροσωπεί όσο πιο αξιοπρεπώς αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Σε αυτή την προσπάθεια σίγουρα έγιναν λάθη, με πρώτα τα δικά μου, να είναι όμως σίγουρος ο κόσμος του Πανιωνίου ότι έγινε και πολλή δουλειά με σώμα, ψυχή και συναίσθημα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Βουζουνεράκη που ήταν πάντα δίπλα μας όπως και κάθε άλλον άνθρωπο της ομάδας που μας έλεγε και καμιά κουβέντα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο του Πανιωνίου που μας έκανε να αισθανόμαστε πολύ μεγαλύτεροι από αυτό που είμαστε. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Θεόφιλο Καταλειφό που δεν έχασε προπόνηση και είναι ο μόνος ίσως που ξέρει τη δουλειά που έκανε αυτή η ομάδα όπως και τον Μάκη Δρελιώζη και πολλούς άλλους παλιούς ανθρώπους του Πανιωνίου για τη συμπαράστασή τους. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μου και τον συνεργάτη μου, τον Δημήτρη τον Αποστολόπουλο για όσα προσπάθησαν, για όσα έδωσαν και για την εμπιστοσύνη και αγάπη που μου έδειξαν. Εύχομαι στον Πανιώνιο, σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, γρήγορα να ξαναγίνει αυτό που ήταν σε όλα τα επίπεδα.

ΥΓ. Παίδες, να ξέρετε ότι είναι πολύ εύκολο κάποιος να σας κάνει να τον φοβάστε η ακόμα και να τον σέβεστε, είναι όμως πολύ δύσκολο να σας κάνει να τον αγαπήσετε. Καλή δύναμη παλληκάρια και εις το επανιδείν….».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου για τον Σορώτο:
«Το Δ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ. ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Σορώτο. Οι ιθύνοντες αποφάσισαν να αποδεχθούν την παραίτηση που είχε υποβάλει ο Έλληνας προπονητής, μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση Ιλίου. Τον ευχαριστούμε θερμά, για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στις πιο αντίξοες συνθήκες του Ιστορικού».

Τέλος, οι αρχηγοί του Πανιωνίου, Νίκος Μίχαλος, Γιώργος Τσιάκος και Νίκος Κόκκαλης, δημοσίευσαν στις προσωπικές τους σελίδες στο facebook το ίδιο μήνυμα, ευχαριστώντας τον Κώστα Σορώτο για την προσφορά του, και αναλαμβάνοντας ουσιαστικά την αγωνιστική ευθύνη από εδώ και πέρα:

«Ως ένας των αρχηγών της πρώτης ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου θα θέλαμε να πούμε ότι μετά τα χθεσινά γεγονότα οι παίκτες του‪#‎panioniosbasket‬ θέλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Coach για ότι πρόσφερε μέχρι τώρα και να πουν στο κόσμο του Πανιωνίου ότι από εδώ και εμπρός οτιδήποτε ειπωθεί θα είναι μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια