Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μέρα με τη μέρα καλύτεροι»

Για την εκτός έδρας ήττα από τον Αμύντα, αλλά και γενικότερα για την έως τώρα πορεία του μπασκετικού Πανιωνίου μίλησε στα panionianea.gr ...

Για την εκτός έδρας ήττα από τον Αμύντα, αλλά και γενικότερα για την έως τώρα πορεία του μπασκετικού Πανιωνίου μίλησε στα panionianea.gr ο Λάμπρος Βλάχος.


Ο 22χρονος φόργουορντ αναφερόμενος αρχικά στο παιχνίδι με τον Αμύντα, όπου ηττήθηκαν οι κυανέρυθροι στην παράταση, τόνισε:

«Ξέραμε ότι ένα τέτοιο παιχνίδι κρίνεται συνήθως στις λεπτομέρειες όπως και έγινε. Kαμία ομάδα δεν ξέφυγε στο σκορ. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά, οι προπονητές μας είχαν πει όλες τις λεπτομέρειες που έπρεπε να προσέξουμε. Είχαμε κάποιους στόχους μέσα στο παιχνίδι τους οποίους μερικές φορές εκπληρώσαμε και άλλες φορές όχι, διότι υπήρξαν κάποια σημεία στα οποία είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης.

Περισσότερο ο τρόπος που ήρθε η ήττα μας άφησε πικρία. Και το λέω αυτό γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και οι ήττες είναι στο πρόγραμμα, αλλά ήταν ένα ματς που κρατούσαμε εμείς την τύχη του και μια άτυχη στιγμή μας το στέρησε».

Η ομάδα έως τώρα στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής  έχει πετύχει τέσσερις νίκες, ενώ δύο φορές έχει γνωρίσει την ήττα. Ο νεαρός άσος μιλώντας για την παρουσία του Ιστορικού σε αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές, αλλά και για τη συνέχεια, ανέφερε:

«Αν αναλογιστούμε το πως και το ποτέ άρχισε η ομάδα νομίζω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή για να πούμε κάτι παραπάνω. Η ομάδα μέρα με την μέρα θα γίνεται καλύτερη. Έχουμε άριστο κλίμα στα αποδυτήρια. Τα παιδιά είναι εξαιρετικά και ο καθένας δίνει το 100% στην προπόνηση για να γινόμαστε καλύτεροι. Νομίζω πως αυτά είναι τα στοιχεία για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος να γίνει το ταμείο. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα για κάτι καλό»..

Τέλος, εξέφρασε τα συναισθήματα του που φοράει φέτος την φανέλα του Ιστορικού Πανιωνίου:

«Μόνο πολύ όμορφα μπορείς να νιώθεις όταν βρίσκεσαι σε αυτόν τον σύλλογο με αυτόν τον κόσμο. Μόνο και μόνο που ο κόσμος μας ακολουθεί και στα εκτός έδρας παιχνίδια και στο Αρτάκης γεμίζει το γήπεδο λέει πολλά για εμάς. Μας κάνουν να νιώθουμε ακόμα καλύτερα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια