Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με υπογραφή… Καρίμ!

Με πρωταγωνιστική και σκόρερ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ο Ιστορικός επικράτησε άνετα με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε τους 22 βαθμούς στο πρ...

Με πρωταγωνιστική και σκόρερ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ο Ιστορικός επικράτησε άνετα με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε τους 22 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έβαλε τις βάσεις της νίκης στο πρώτο ημίχρονο, όπου Ιρανός επιθετικός σκόραρε και τα δύο τέρματα και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι.

Οι κυανέρυθροι είχαν και άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, ενώ αμυντικά δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από τον… ακίνδυνο ΠΑΣ.

Το παιχνίδι

Ο Ιστορικός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, στοχεύοντας σε ένα γρήγορο γκολ. Το καλό ξεκίνημα απέφερε καρπούς στο 5ο λεπτό.

Ο Οικονόμου από τα αριστερά έκανε μία έξυπνη σέντρα, ο Βελλίδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Ανσαριφάρντ με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Ουζουνίδη συνέχισε χωρίς να πατάει… φρένο και στο 20’ ευτύχισε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο Μπακασέτας έδωσε την μπάλα στον Ανσαριφάρντ, αυτός έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα να «αναπαυτεί» στην δεξιά γωνία του Βελλίδη, για το 2-0 του Πανιωνίου.

Στο 34’ ήταν η σειρά του Μασούρα να απειλήσει. Ο μεσοεπιθετικός του Ιστορικού πέρασε σαν σταματημένο τον αντίπαλο του, έκανε και το μακρινό σουτ, όμως η μπάλα πήγε στο κέντρο της εστίας και ο Βελλίδης μπλόκαρε.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ πραγματοποίησε την πρώτη του ουσιαστική τελική ενέργεια. Ο Μανιάς έκανε την κεφαλιά, όμως ο Διούδης ήταν στην σωστή θέση και είπε «όχι» στον παίκτη των φιλοξενούμενων.

Έτσι, με το 2-0 μπήκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Πανιωνίου μπήκαν… φουριόζοι και στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 46’ έχασαν πολύ καλή ευκαιρία. Ο Μπουμάλ έκανε το συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ.

Στο 61’ ο Ιστορικός δημιούργησε και έχασε μεγάλη ευκαιρία και για τρίτο γκολ. Αρχικά, ο Βελλίδης έδιωξε δύσκολα το μακρινό σουτ του Μπακασέτα και εν συνεχεία ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε και το κοντινό σουτ του Μπουμάλ.

Η συνέχεια του ματς βρήκε τον Πανιώνιο να κρατάει με άνεση του υπέρ του προβάδισμα και μάλιστα στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να έχει σημειώσει και άλλο τέρμα, στις ενέργειες των Μπακασέτα, Μπουμάλ και Χαλκιαδάκη.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους φιλάθλους του Ιστορικού να αποθεώνουν την ομάδα και τους παίκτες να ανταποδίδουν το χειροκρότημα της εξέδρας.



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας (84’ Μητρόπουλος), Μασούρας, Μπουμάλ (87’ Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ (80’ Καραμάνος)

ΠΑΣ: Βελλίδης, Μπέριος, Ίλιτς (68’ Ηλιάδης), Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς (71’ Γιάκος), Μανιάς, Ακόστα (74’ Σαπαλίδης), Τζημόπουλος, Καρανίκας, Τσάβες, Λόπεζ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια