Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με ψυχή... Πάνθηρα!

Με ψυχή Πάνθηρα ο Ιστορικός επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη και έφτασε τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο Παν...

Με ψυχή Πάνθηρα ο Ιστορικός επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη και έφτασε τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Καραμάνο, ισοφαρίστηκε νωρίς στην «επανάληψη», όμως η επιμονή και υπομονή που είχε στο παιχνίδι του απέφερε καρπούς στο 80’, όπου με γκολ του Ανσαριφάρντ πήρε το «τρίποντο».

Η νίκη στο τέλος του αγώνα πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες, τεχνικό τιμ και φιλάθλους του Ιστορικού, με τους κυανέρυθρους να συνεχίζουν την φετινή τους εντυπωσιακή πορεία!

Το παιχνίδι

Στο 8’ η ομάδα του Ουζουνίδη, στην πρώτη της ουσιαστικά επιθετική ενέργεια, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μπουμάλ από τα δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Καραμάνος πήρε την δυνατή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ιστορικός προσπάθησε να «χτυπήσει» άμεσα και για δεύτερο τέρμα. Στο 16’ ο Μπακασέτας βρήκε τον Καραμάνο, αυτός πήγε στο τετ α τετ με τον Σωτηρίου, όμως δεν μπόρεσε να πλασάρει και έτσι χάθηκε η ευκαιρία.

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 13 απείλησαν με τον Μιλούνοβιτς, όμως ο Παπαδόπουλος ήταν στη θέση του και έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο 22’ ο Πλατανιάς είχε νέα ευκαιρία, με τον Μπανανά να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει άουτ.

Η ομάδα του Ουζουνίδη στα επόμενα λεπτά ανέβασε ξανά ρυθμούς και στο 31’ είχε μία καλή στιγμή. Ο Μπακασέτας έκανε από δεξιά στην περιοχή μία σέντρα-σουτ, με τον Σωτηρίου να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Μπακασέτας ξανά δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, με τον Σωτηρίου να πέφτει στη γωνία του και να μπλοκάρει.

Το 1-0 ήταν και στο σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Πανιώνιο. Στο 51’ ο Πλατανιάς ευτύχισε να φέρει το ματς στα ίσια. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αγκούλο πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ιτούα από κοντά την δεύτερη και με αυτό τον τρόπο έγινε το 1-1.

Οι κυανέρυθροι φάνηκαν στη συνέχεια επηρεασμένοι από το γκολ που δέχτηκαν, καθώς δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους.

Από την άλλη ο Πλατανιάς χωρίς δυσκολίες έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα.

Στο 72’ ο Μπουμάλ, που ήταν ο πιο κινητικός παίκτης της ομάδας στην επίθεση, έκανε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα Ιστορικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Ο Οικονόμου μέσα από την περιοχή έκανε ωραίο σουτ, όμως ο Σωτηρίου έδιωξε εντυπωσιακά.

Το ανέβασμα του Πανιωνίου στον αγωνιστικό χώρο απέφερε καρπούς στο 80’. Μετά από εξαιρετική επιθετική, ομαδική ενέργεια, ο Ανσαριφάρντ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.

Ο Ιστορικός, με την ψυχολογία υπέρ του, έπαιξε σωστά στα επόμενα λεπτά, προσπαθώντας να κρατήσει μακριά από την περιοχή του τον αντίπαλο του.

Έως το φινάλε δεν απείλησε ο Πλατανιάς και ο Πανιώνιος πήρε μία ακόμη νίκη, φτάνοντας τους 19 βαθμούς στη Σούπερ Λιγκ!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Βλάχος, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Σιώπης, Κόρμπος, Βιγιάλμπα (61’ Μασούρας), Μπακασέτας (72’ Ανσαριφάρντ), Μπουμάλ, Καραμάνος (85’ Μητρόπουλος)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Ιτούα (79’ Δημήτρης), Μπανανά, Γκιάτιτς (30’ Μουνάφο), Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο, Βάντερσον, Γιακουμάκης (68’ Ντίνας)

*Κόπηκαν 1.106 εισιτήρια.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια