Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μας κάνει περήφανους... (photos)

Όταν έχεις όρεξη, πίστη και πάνω απ' όλα θέληση τότε τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα σου. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά...

Όταν έχεις όρεξη, πίστη και πάνω απ' όλα θέληση τότε τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα σου. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Χρήστος Κουτούλιας, ο οποίος φέρνει συνεχώς διεθνείς διακρίσεις και με τα κατορθώματα του "σηκώνει" ψηλά την ελληνική σημαία, αλλά και την σημαία του Πανιωνίου.

Ο Χρήστος είναι αθλητής του Ιστορικού Πανιωνίου τα τελευταία τρία χρόνια, πρωταθλητής στίβου και μέλος της εθνικής παραολυμπιακής ομάδας.

Στην ήδη "πλούσια" καριέρα του έχει καταφέρει να είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως, κάτι που απέδειξε και στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑΜΕΑ, που διεξήχθη στην Ντόχα του Κατάρ.

Ο κυανέρυθρος αθλητής, φορώντας τα γαλανόλευκα της εθνικής ομάδας, κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση, στο άλμα εις μήκος, στην κατηγορία Τ 47, σε έναν από τους πιο δύσκολους τελικούς που έχει γίνει ποτέ σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ή Ολυμπιάδα, με επίδοση 6,58.

Μία τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν και ο πρώτος Ευρωπαίος στην κατάταξη.

Ο Χρήστος εκτός από σπουδαίος αθλητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος με μεράκι και αγωνιστικότητα. Παρά τις δυσκολίες που συνάντησε δεν το έβαλε ποτέ κάτω, έφτιαξε το μέλλον που ο ίδιος ήθελε και κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες και φυσικά όλη την Πανιώνια οικογένεια!

Δείτε φωτογραφικές του Χρήστου Κουτούλια και του προπονητή του Κώστα Βογιατζάκη από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κατάρ.










































Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια