Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανσαριφάρντ: «Ψηλά το όνομα του Πανιωνίου»

Για την σημαντική νίκη επί του Πλατανιά μίλησε ο "χρυσός" σκόρερ του Ιστορικού, Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός τόνισε...

Για την σημαντική νίκη επί του Πλατανιά μίλησε ο "χρυσός" σκόρερ του Ιστορικού, Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός επιθετικός τόνισε -μεταξύ άλλων- πως σημασία έχει να νικάει η ομάδα και όχι ποιος σκοράρει, ενώ αναφερόμενος στο γεγονός ότι δεν παίζει βασικός και μπαίνει ως αλλαγή, εκθείασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στην μικτή ζώνη και στην κάμερα της "Nova":

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Αυτό το γκολ είναι για όλη την ομάδα. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να ακουμπήσω τελευταίος την μπάλα για να μπει στα δίχτυα. Είμαι χαρούμενος για όλη την ομάδα και αυτή τη στιγμή είμαστε δεύτεροι στην βαθμολογία. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αλλά να πηγαίνει καλά η ομάδα και να κρατάμε ψηλά το όνομα του Πανιωνίου. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα όπως ο Πλατανιάς, όμως σκοράραμε στα τελευταία λεπτά και πήραμε σημαντική νίκη».

Για το γεγονός πως πετυχαίνει γκολ αν και δεν αγωνίζεται ως βασικός: «Δεν έχω πρόβλημα αν παίζω βασικός ή όχι. Πάντα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Είναι ένα πλάνο που έχει ο προπονητής και είναι απόλυτα επιτυχημένο. Αυτό που με νοιάζει είναι να είμαι χαρούμενος και εγώ και η ομάδα».

Για τον Μρίνο Ουζουνίδη: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Εξαιρετικός άνθρωπος και κύριος. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Κάνουμε καλές προπονήσεις και νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια